Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Weiner L. u. 10. – 4-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 3db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC a lakásban: 3db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: maximum 2 fő.Szobai ablak nézete: utcára
Szoba hasznos alapterülete: kb.12 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 90X200cm-es heverő

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Egy és két személy részére (fiatalabb párok, diáktársak) is saját fürdőszobával és WC-vel rendelkező kiadó szoba Budapest 6. kerületében a Weiner Leó u. 10-ben egy három szintes tégla építésű klasszikus társasház földszintjén.

Jelen Weiner Leó utca 10. – 4-es számú kiadó szobája teljesen felszerelt (ágy, szekrény, komódok, TV), utcai nézetű, napfényes és minden fiatal igényét kielégíti. A szoba designos, otthonos, beleszeretős.

Ezen nagyobb alapterületű ingatlanunk maximálisan gépesített (mosó és mosogatógép, főzőlap, sütő, mosógép, hűtőszekrény, kávéfőző) és felszerelt, bútorozott. Kiváló lehet fiatal diákoknak, dolgozó fiataloknak, amely kiadó szoba Budapest 6. kerületének egyik legbiztonságosabb és legfrekventáltabb utcájában helyezkedik el.

A lakótársak 18-35 év közötti fiatalok (fiúk és lányok is), akik tudnak alkalmazkodni a többi lakótárshoz, kedvesek, rendszeretőek, megbízhatóak és közvetlenek. Normális életvitelt folytató magyar személyeket preferálunk (nemzetiségi-külföldi személyeknek csak ritkán adjuk ki az albérletet) a saját rossz tapasztalataink miatt.

Olyan bérlőkkel szerződünk le, akik tudnak alkalmazkodni, segítőkészek, közvetlenek és normális életmódot folytatnak. Olyan  társbérlőket, lakótársakat nem válogatunk össze, akiknek életkora, habitusa, értékrendje, származása, vallása, munkaköre, viselkedése esetlegesen konfliktusra adhatna okot.

A lakás összesen 4 különnyíló szobás, a lakásban csak a 3-as és 4-es szoba lakójának kell csak osztozkodnia a közös fürdőn, WC-n, a többi szobának saját fürdője van a szobáján belül. A konyha és étkező az összes lakótárssal közös használatú terület.

Az ablakokon és bejárati ajtón biztonsági vasrács védi a bérlők nyugalmát és vagyontárgyait. Természetesen mindez alaptalanul, hiszen a Nyugati tér, Westend City Center és környéke Budapest egyik legbiztonságosabb és legnívósabb helyszíneinek az egyike. Az ingatlanban villámgyors és stabil internet van, így tanulóknak is kiváló lehet a jelen kiadó szoba.

Tömegközlekedéssel a 4-es és 6-os villamos, illetve a Nyugati tér metrómegállója, illetve a Nyugati pályaudvar vonatjaival bárhova gyorsan eljuthatunk. Az összes egyetem és főiskola gyorsan megközelíthető. Minden kulturális, szórakoztató, bevásárlási és egyéb fontos hely, szolgáltató a közelben megtalálható és elérhető.

A weboldalunkon közzétett képek nem régebbi állapotot tükröznek, hanem a mostanit. Amennyiben a bérlő lelakja a lakást, szobát, azt minden esetben az új bérlők részére helyreállítjuk, az ingatlan amortizációját ezzel megakadályozva.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!