BUDAPEST 12. KERÜLETI KIADÓ
SZOBÁK ÉS LAKÁSOK

Ezért költözz Hegyvidékre.

Kétféle albérlő létezik. Az egyik Budát, a másik pedig Pestet preferálja. Ennek értelmében az egyik bérlő típus a csendesebb élet híve és a nyugodt, lelassult életmódot részesíti előnyben, míg a másik típus a felgyorsult, pörgős, főként belvárosi vagy éppen iparias stílust és életmódot választaná. 

Természetesen mindkét típus különböző okokból teszi ezt, és mindekét életstílus nagyszerű, igényeket kielégítő lehet, ha a számodra megfelelő albérletet is megtalálod hozzá. Pest belső kerületei igen népszerűek,  Budán pedig az összes kerületnek megvan a maga varázsa, az esszencia okolható azért, amiért az emberek szívesen bérelnek a budai kerületekben. 

Budapest 12. kerület számít az egyik legkülönlegesebb kerületnek. A hatalmas történelmi múlttal rendelkező kerületet, mind az ősemberek, mind a modernkor embere szívesen favorizálta és választotta lakhelyül.

Napjaink egyik legszebb budapesti kerülete azért is számít olyan különlegesnek, mert Buda hegyvidéki területein fekszik, pontosabban a Budai-hegység magaslatain. Közlekdés szempontjából autóval és tömegközlekedéssel is bárhová egyszerű eljutni.

 

Közlekedés. 

A legtöbb fővárosban élő fiatal, főként egyetemisták, azonban a tömegközlekedési eszközöket vennék javarészt igénybe. Szerencsére a hegyvidékes kerület és a természetközelség egyáltalán nem akadályozó tényezőkje az utazásnak. Sőt, a főváros legszebb természetközeli területe miatt más kerületek lakói is nagy számmal látogatják a kerületeket. Ezért a hatékony közlekedés fontos tényező a kerületben. 

Mely opciókból válogazhatsz, ha tömegközlekedéssel utaznál? a 17-es, 56-os, 56A, 59-es, 59A, 59B, 60-as, 61-es villamosok közlekednek Hegyvidéken, míg az autóbuszok terén is akad bőséges választék, több, mint 25 féle buszjárat és az M2-es metró is eljuttathat célállomásodra, ha ide költözöl. 

 

Zöld övezet. 

Míg elődeink az idők kezdetén a természeti kincsek kiaknázásaként választották lakhelyül Hegyvidéket, tehát a vadászat, a gyűjtögetés és a rejtekhelyek lehetőségét szem előtt tartva igazi kincsnek számított a környék, most sincs ez másképp. 

Hasonló, mégis teljesen más okból közkedvelt a mára már Budapest 12. kerület, vagy éppen Hegyvidékként ismert környék. Ha nyugalomra és természet általi feltöltődésre vágysz, megéri ebben a városrészben bérelni. 

Rengeteg családi kiránduló hely található itt, de a turázási lehetőségben sincs hiány. A Kis – sváb-hegyi tanösvény, a Rupp-hegy természetvédelmi területe, illetve a Normafa tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a természetbe vágyók számára. 

Ha pedig beltéri kikapcsolódásra vágysz, Budapet 12. kerület bevásárlóközpontja, a MOM Park kielégítheti vásárlói igényeid, A MOM Uszoda és Sportközpont pedig mozgásra is lehetőséget biztosít számodra. 

 

Kiváló közbiztonság.

Amikor egy ember albérletet keresek és költözni szándékozik, mindig az kell legyen az elsődleges szempont, hogy milyenek a bűnözési viszonyok, mennyire biztonságos a környék, ahová költözne. 

Szerencsére Buda legtöbb kerülete a magasabb biztonsági fokozatok spektrumán mozog. Meglehetősen szerencsés albérlő opció Budapest 12. kerület területének túlnyomó része. Mindenképpen érdemes ebben a kerületben nézelődni, ha egy barátságos, nyugodt és biztonságos környékre vágysz. 

Budapest 12. kerület utcái közül az Alkotás út, a Böszörményi út, a Maros utca, illetve ezek környéke számít a kerület legveszélyesebb részének, azonban itt is alacsonyak a bűnesetek. Így tehát magabiztosan kijelenthető, hogy a város egyik legbiztonságosabb kerületének számít Budapest 12. kerület egész területe. 

A legkevesebb bűnesettel rendelkező környék, ezáltal a kerületen belül legbiztonságosabbnak titulálható rész az Istenhegy, Németvölgy, Kútvölgy, Kissvábhegy környéke, így a városnak ezekre a részeire nyugodt szívvel lehet költözni.