BUDAPEST 23. KERÜLETI KIADÓ
SZOBÁK ÉS LAKÁSOK

A méltán szerethető és közkedvelt 23. kerületi kiadó szobák

Budapest külvárosához tartozó Soroksár sok ember szívéhez nőtt, ugyanis nyugodt, csendes, tiszta a levegője és egy családias, otthonos légkör jellemzi az egész kerületet. Nincsenek igazán rossz arcú vagy problémás emberek és családi házas kertvárosi, fákkal- bokrokkal tarkított természetes környezet várja a 23. kerületi kiadó szobákba költöző albérlőket.

Kinek ajánljuk a 23. kerületi kiadó szoba hirdetéseket elsősorban?

 A más néven soroksári ingatlanokat azon személyeknek ajánljuk, akik messzebbről, vidéki zöldövezeti városokból, falukból jöttek fel a fővárosba és még mindig fontos számukra a minőségi albérlet, de nem hajlandóak beköltözni a szürke betondzsungelbe, a belvárosba, ahol csak beton hátán beton található, mindenki ingerült és feszült.

Azoknak ajánljuk Soroksárt, akik szeretik a nagy baráti beszélgetéseket a kertben, szeretnek kifeküdni napozni, vagy éppen szívesen mennek el a közeli dombra egyet szánkózni. Illetve ha szeretik a kertvárosi nyugalmat, a sok zöldet, és a madárcsiripelés hangját.

Mennyi idő alatt jutok be a városba, ha 23. kerületi kiadó szobát választok lakhatásnak?

 A soroksári ingatlanoknál, ha a partnerünk kiadó XXIII. kerületi szobáit vesszük alapul, akkor elmondható, hogy nagyon gyorsan és zökkenőmentesen. Ha Soroksárról indulunk be a belvárosba akkor attól sem kell félnünk, ha a busz defektet kap, vagy éppen egy baleset miatt dugóba kerülünk.

Soroksár felsőnél felszállunk a HÉV-re és a Közvágóhídon 15 perc alatt letesz minket a tömegközlekedési eszköz. Ott pedig 2-es villamossal máris 5 perc alatt a Boráros téren a nagykörútnál vagyunk, vagy további 5 perc leforgása alatt a belváros 5. kerületében, tehát Budapest szívében. Elmondható, hogy nagyon gyorsan és zökkenőmentesen be tudunk jutni a belvárosba, de még egy jó hírem is van azoknak, akik Soroksári ingatlanokat néznek maguknak lakhatás céljából.

A XXIII. kerületi ingatlan bérlés ára közel 30-40%-kal olcsóbb, mint a Budapest belvárosában található szobák és lakások árai. Éppen ezért szíves figyelmébe ajánlom a weboldalunkon is megtalálható Pázmánd utcai kiadó szobákat Budapest 23. kerület egyik legjobb részén egy gyönyörű dupla komfortos luxus családi házban, amelynek gépesítettsége, felszerelése kiváló, minden igényt kielégít.