BUDAPEST 13. KERÜLETI KIADÓ
SZOBÁK ÉS LAKÁSOK

Miért szeretjük az 13. kerületi kiadó lakásokat?

A 13. kerület a város szívének közvetlen közelében helyezkedik el, telis tele komolyabb bevásárlóközpontokkal, éttermekkel, kávézókkal, irodaházakkal egyéb üzletemberek által közkedvelt egységekkel. Az újlipótvárosi lakások Budapesten az igen közkedvelt elitebb kategóriát képviselik.

Hol érdemes a régióban lakást, vagy szobát bérelni?

A 13. kerület elég nagy, éppen ezért útmutatást adunk Önnek, hogy a régióban melyek a legkedveltebb és legfrekventáltabb részek, hol is érdemes lakhatását terveznie.

Az albérlet keresők döntő többsége (60-70%-a) a Westend, Nyugati tér és ennek környékét tartja a legideálisabbnak az újlipótvárosi részen, aminek ára kb. 20%-kal magasabbak a XIII. kerületi lakások áraihoz képest. De miért is ennyire jó ez a környék?

A Nyugati tér és környéke

A Westend City Center, Nyugati téri pályaudvar, 4-es 6-os villamos, Nyugati tér metrómegálló mind mind olyan központi kulcsfontosságú részek ezen a kis láthatatlan körön belül, ami miatt a Budapest belvárosi kiadó szobát kereső ügyfelek nagy része itt telepszik le, és dönt hosszabb távon a lakhatása ügyében.

A Nyugati tér és környékén tényleg minden elérhető, lehet éppen ezért ennyire közkedvelt. Posta, élelmiszer, ruházkodás, sport boltok tömkelege található meg a Westend City Center bevásárlóközpontban, de emellett a Nyugati pályaudvar mellett sem elhanyagolható, hogy itt van a posta, gyógyszertár és számos óvoda, iskola, vendéglátóhely és bank.

Egyszerűen minden megvan, ami egy családnak, fiatalnak kellhet az élete során. Az idősebb korosztálynak ez talán túl nyüzsgő és forgalmas lehet. Aki a csend, nyugalom szigetét keresi, annak a 13. kerületi lakások nem a legjobb választási lehetőség, nekik inkább a külsőbb és csendesebb kertvárosi kerületeket kellene előnyben részesíteni.

A Nyugati téren kívül még számos más impozáns utca is van a 13. kerületben az albérlet keresőknek, mint a Cézár Ház, a Hegedűs Gyula utca, Visegrádi utca, Gyöngyház utca, Tátra utca.

Amennyiben Ön is szeretne a XIII. kerületben kiadó lakást bérelni, úgy bérbeadó partnerünk egy kiváló két hálós gyönyörűen felújított lakást ajánl a figyelmébe. Ezen ingatlan a Gyöngyház utcában helyezkedik el a Westend középső bejáratától 50 méterre. A lakók, szomszédok kedvesek, közvetlenek a társasház udvarán fákkal, bokrokkal és virágokkal.

Ha Ön is szeretne egy kivételes adottságú kisebb kétszobás lakást az Újlipótvárosban, akkor várjuk megkeresését a Kapcsolat menüpontban.