BUDAPEST 5. KERÜLETI KIADÓ
SZOBÁK ÉS LAKÁSOK

Miért szeretjük a Budapest 5. kerületi albérleteket, kiadó szobákat?

Az 5. kerület Budapest albérletei közül a krémjét jelenti, hiszen a belváros közepén helyezkedik el, tele számos kulturális és szórakozási lehetőséggel. Kiadó szoba Budapest 5. kerületében nagyon ritka, ha viszont van akkor azonnal, órák alatt elviszik a bérlők.

Lényeges megállapítanunk, hogy a belvárosban mindenkinek más a fontos. Van aki az egyetemekhez közeli lakhatást és lakást keres, van aki a buli és szórakozási lehetőségek miatt keresi ezt a részt és van aki a kiváló tömegközlekedés miatt részesíti előnyben az 5. kerületi albérleteket és kiadó szobákat. Nézzünk meg akkor néhány nagyobb csomópontot és fontosabb kiemeltebb utcát a régióban, ahol érdemes lakhatást keresni.

Kiadó szoba Budapest belvárosában a Deák Ferenc tér környékén

A Deák Ferenc tér Budapest 5. kerületének és 7. kerületének a határvonala, egyben tömegközlekedés szempontjából a 3 metró találkozási pontja. A Deák tér kiemelt albérlet keresési célpont a külföldieknek, de a magyar albérlőknek is. Amennyiben kiadó szobát keres a Deák Ferenc téri részén akkor javasoljuk a Rumbach Sebestyén utca 10. és 7. szám alatti bérbeadó partnerünk által kínált ingatlan állományt.

A Rumbach Sebestyén utca a Deáktól 2 percre van gyalog, de a Károly körúti kapun ki is lehet menni a Deák Ferenc tér felé, amennyiben nálunk bérel ingatlant.

De hol érdemes még nézelődnünk a belvárosban?

A méltán híres Váci utcában, ahol partnerünknek egy csodaszép igényes nappali plusz két hálós ingatlanja áll rendelkezésre. Amennyiben viszont kiadó szobát keresünk, nem pedig önálló lakást akkor a Kálvin tér környékét érdemes megnéznünk.

Kiadó szoba Budapest Kálvin tér környékén

A Kálvin tér szintén egy fontos része Budapest tömegközlekedésének, így jól jár, ha ezen a környéken bérel ingatlant. A Kálvin tér közvetlen közelében a Lónyay u. 47-ben több kiadó szobát tudunk Önnek ajánlani, de bérbeadó partnereinknél is találhat a Kecskeméti utca 9. szám alatt igényes lakhatást.

A másik, szemben lévő oldalán, a Kálvin tértől 20 méterre található Üllői út 20-as számú ingatlan szintén egy tökéletes lehetőséget rejt magában, ha a belvárosban szeretne ingatlant bérelni és kiváló tömegközlekedési csomópontban élni mindennapjait.