BUDAPEST 20. KERÜLETI KIADÓ
SZOBÁK ÉS LAKÁSOK

Tartanunk kell a 20. kerületi kiadó albérletek miatt a környéktől?

A válaszunk az, hogy nem. A XX. kerület nem a legjobb híréről ismert, bár mára rengeteget tettek a kerület közbiztonságának javításáért és kulturális fejlődéséért. A 20. kerületi kiadó lakások helyszínét azért érdemes kellő megfontolással megvizsgálni, mert vannak rosszabb részei, ez nem vitás, ahol mi sem javasoljuk Önnek, hogy lakhatását tervezze.

Alapvetően a XX. kerületi kiadó lakások olyan kertvárosi környezetben vannak, ahol örömmel és telis tele jó élményekkel nő fel egy kisgyerek. Rengeteg zöld van, fák, bokrok, játszóterek, amelyek egy családnak idilli otthont teremt. Mielőtt viszont itt egy ingatlant azonnal kibérelnénk, nézzük meg az alábbiakat.

Pesterzsébet jobb és rosszabb részei albérletkeresés szempontjából

 A Határ úthoz közelebb eső mellékutcák olyan színhely, ahol egy kulturált magyar ember nem igazán szívesen szeretne lakni hosszú távon. A jobb részek a Pesterzsébet városközponti régiója, ahol megtalálható Pesterzsébet centruma, tele bevásárló központokkal, áruházakkal, éttermekkel, gyógyszertárral, játszótérrel és egyéb kiemelt szolgáltatókkal.

Illetve még kitűnő részei közé tartozik a Kossuthfalva kertvárosi családi házakkal ölelt területe, ahol kiülhetünk az udvarban, napozhatunk, hallgathatjuk a kertben a madarak csiripelését és a szomszédok is normálisak. Hol jó még albérletet kivenni?

Kiadó albérletek a 20. kerületi Tátra téri vásárcsarnok és környékén

 A Tátra téri vásárcsarnok és közvetlen környezete nagyon kedvelt és nagyra értékelt a bérlők részéről. Vidéki parasztok, földművesek ide hozzák minden héten portékájukat és minden nap a legfrissebb zöldségek, gyümölcsök és húsok kerülhetnek asztalára. A kivételesen nagy termék választék és csarnok alapterülete a belvárosi nagyobb csarnokokkal is felveszi a harcot mégis árban sokkal olcsóbb, mint a belváros.

Pesterzsébet központjában fekvő albérletek mellett a Tátra tér környékét szeretik az albérlet kereső ügyfeleink a dél pesti régióból, ami nem véletlen. Leginkább családosok veszik célba ezen területet, amely egy kisfiúnak és egy szülőnek is tökéletes és biztonságos otthont adhat.

Amennyiben Önnek hasonló elképzelései vannak és a 20. kerületi kiadó lakásokat részesítené előnyben a belvárosi zsongás helyett akkor a Global Best Property Zrt. ingatlan kínálatában egy belső építészek által tervezett gyönyörű gépesített és bútorozott luxuslakást talál a Tátra utcában.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy várjuk a megkeresését a Kapcsolat menüpontban levő elérhetőségeink valamelyikén.