BUDAPEST 9. KERÜLETI KIADÓ
SZOBÁK ÉS LAKÁSOK

Budapest 9. kerületében kiadó szoba és lakás – a fiatalok népszerű kerülete

A IX. kerület Budapest fiataljainak az igazi mekkája és törzshelye. Számtalan bevásárlási, kulturális és bulihely található a kerületben, ráadásul az egyetemisták, főiskolások legfrekventáltabb albérlet kereső helyszíne is. Tökéletes a közbiztonsága, és kiváló nappali és éjszakai tömegközlekedése miatt is nagyon kedvelt.

A Ferencváros legjobb tömegközlekedési csomópontjai a Boráros tér (Petőfi híd pesti hídfője), illetve a Kálvin tér, ahol metró csomópontot is elérhetünk. Mind a Boráros tértől 4-es 6-os villamossal, mind pedig a Kálvin tértől villamossal vagy metróval egész Budapest gyorsan és egyszerűen megközelíthető, így érdemes itt lakhatást keresnie.

Melyek a nem igazán kedvelt utcái Ferencvárosnak a felmérések szerint?

A tömegközlekedés szempontjából kevésbé közkedvelt régiói Budapest 9. kerületi albérlet keresőknek a József Attila lakótelep, a Gubacsi út, Külső Mester utca, Ecseri út, Vágóhíd utca és a Gyáli úti lakótelep régiója.

Nem a közbiztonság miatt nem kedvelik, hanem azért, mert a belváros nehezebben megközelíthető, mint a belsőbb részei esetében.

Melyek a fiatalok által kedvelt részek, illetve jó diákalbérletek a Ferencvárosban?

Budapest egész Ferencvárosi része jellemzően jónak számít, viszont amit a legjobban kedvelnek az albérlet keresők, az a Duna, Haller utca, Üllői út és Vámház körút által határolt része. Ezen belül is kiemelkedően jónak számít a Boráros téri Rezidencia, a Ráday utca, Lónyay utca, Angyal utca, Liliom utca, Berzenczey utca és a Kinizsi utca.

Az utóbbiak a IX. kerületi egyetemekhez, pár perces utazással elérhetőek, így diákalbérletként is ideálisak lehetnek. Ha sikerül kifogni egy jó lakást vagy kiadó szobát Budapest 9. kerület ezen részein akkor nagyon örülhetünk.

Konkrét lakás és kiadó szoba Budapest 9. kerületében cégünknél

A Global Best Property Zrt. kínálatában számtalan ferencvárosi kiadó szoba és lakás vár Önre. Lakás kínálatunkban a Soroksári út 8-10. szám alatt levő gyönyörűen felújított nappali + hálós lakást, illetve a Lónyay u. 47-es számú egyszobás lakást javasoljuk, amelyek minősége, bútorozottsága és gépesítettsége a legigényesebb emberek igényeit is maximálisan kielégítik. Mindkét lakás az egyik legjobban közkedvelt tömegközlekedési csomópontban található a Boráros téren, a Petőfi híd pesti hídfőjénél. Innen 4-es 6-os villamos, illetve a 2 percre levő Corvin negyed metrómegálló biztosítja azt a tömegközlekedési előnyt Önnek, amivel a belváros fontosabb részein 15 perc leforgása alatt ott tud lenni.

Cégünk teljesen bútorozott és gépesített lakásokban kínálja az összesen 12 db különböző méretű kiadó szobáit az igényesebb fiatalabb ügyfelek részére, ahol tényleg a bérlő igazán otthon érezheti magát kellően megválogatott igényes lakótársakkal. Eme csodás lakásokban nem csak az ingatlan minősége, de a fiatalos, normális életvitelű, alkalmazkodóképes és közvetlen lakótársak színesítik meg a mindennapjait, így nem lesz egyedül, életre szóló barátságok is kialakulhatnak.

Amennyiben nem talál nálunk az Ön számára elfogadható kiadó szobát a 9. kerület vonzáskörzetében, úgy érdemes megnéznie bérbeadó partnereink hirdetéseit is, akik szintén több Ferencvárosi ingatlant tudnak Önnek ajánlani.