BUDAPEST 6. KERÜLETI KIADÓ
SZOBÁK ÉS LAKÁSOK

Miért érdemes Budapest 6. kerületében kiadó szobát vagy lakást bérelni?

Sokan szeretik a belváros nyüzsgését, sokan pedig a zöldebb nyugodtabb külvárosi régiókat. Ez a kerület kimondottan a híres éttermeiről, bevásárló központjairól, romkocsmáiról, és kiváló tömegközlekedéséről híres. A 6. kerületben minden megtalálható a felgyorsult pörgős életvitelhez, fiatalos életmódhoz.

Amennyiben Ön fiatal és a városi nyüzsgést szereti, akkor jó hírünk van, ez az Ön kerülete, ahol lakhatást érdemes keresnie.

Kiadó szoba Budapest 6. kerület és környékén

A Global Best Property Zrt. ingatlan kínálatában jelenleg nincs terézvárosi kiadó szoba vagy lakás, viszont bérbeadó partnereinknél van.

Amennyiben Önnek a Budapest 6. kerületi kiadó szoba és lakrész a szimpatikus akkor jó helyen jár, mert több ilyen szobát, saját fürdőszobás lakrészt és önálló lakást is tudunk biztosítani a kedves albérletkereső ügyfeleinknek.

Budapest Terézvárosában hol érdemes lakhatást keresni?

Ha ragaszkodunk a VI. kerületi régióhoz akkor érdemes megnézni a Nyugati pályaudvar, Nyugati tér (Westend) és közvetlen közelét.

Ennek a kerületnek a fő tömegközlekedési és kulturális, szórakoztatási, bevásárlási központja a Westend City Center és Nyugati tér közvetlen környéke, ahol szabadon mindent vásárolhatunk és megtaláljuk a postát, gyógyszertárakat, iskolákat és az Operát vagy az Újszínházt is, de a bulinegyed sincs 5 perc sétánál messzebb, ha arra vágyunk.

Kiadó szoba és lakás a Nyugati tér és Westend közelében

Ha a Nyugati tér közelében keres kiadó lakást akkor a Weiner Leó utca 20-as számú, vagy a Gyöngyház utca 3-as számú bérbeadó partnereink által preferált gyönyörű 2 szobás lakásokat tudjuk ajánlani Önnek, amelyek belső udvarra néző ablakaival igen csendesek, mégis a belváros közepén találhatóak, ahonnan bárhova könnyedén eljuthatunk Budapesten belül.

Ha nem önálló lakásról, hanem kiadó szobáról beszélünk, akkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen nálunk a lakás kínálat gyengébb, viszont a lakrész, szoba kínálata Terézvárosban erősebbek.

Ha a VI. kerületben keresünk kiadó szobát Budapesten akkor a Weiner Leó utca 10. szám alatt érdemes jobban kutakodnunk, hiszen partnerünknek egy gyönyörű 4 szobás lakásában 2 db saját fürdőszobás lakrészt és 2 db hagyományos normál szobát tudunk ajánlani albérlet kereső ügyfeleink számára. Ez a gyönyörű ingatlan minden igényt kielégít, amiről csak álmodunk, leginkább fiataloknak és diákoknak ajánljuk.