Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Weiner L. u. 10. – 3-as szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 3db
Szoba bérleti díja: 60.000 Ft/hóWC a lakásban: 3db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincs.Közös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: maximum 1 fő.Szobai ablak nézete: utcára
Szoba hasznos alapterülete: kb. 6 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 90X200cm-es heverő

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Egy személy részére designos, fiatalos kisebb szoba kiadó Budapest 6. kerületében a Weiner Leó u. 10-ben egy három szintes tégla építésű klasszikus társasház földszintjén.

Jelen Weiner Leó utca 10. – 3-as számú kiadó szobája teljesen felszerelt (ágy, szekrény, komód, TV), utcai nézetű, napfényes és minden fiatal igényét kielégíti. A szoba kisebb, de nagyon otthonos, beleszeretős.

A nagyobb ingatlan maximálisan gépesített (mosó és mosogatógép, főzőlap, sütő, mosógép, hűtőszekrény, kávéfőző) és felszerelt, bútorozott. Kiváló lehet fiatal diáknak, dolgozó fiatalnak, amely kiadó szoba Budapest 6. kerületének egyik legbiztonságosabb és legfrekventáltabb utcájában helyezkedik el.

A lakótársak 18-35 év közötti fiatalok (fiúk és lányok is), akik tudnak alkalmazkodni a többi lakótárshoz, kedvesek, rendszeretőek, megbízhatóak és közvetlenek. Normális életvitelt folytató magyar személyeket preferálunk (nemzetiségi-külföldi személyeknek csak ritkán adjuk ki az albérletet) a saját rossz tapasztalataink miatt.

Olyan bérlőkkel szerződünk le, akik tudnak alkalmazkodni, segítőkészek, közvetlenek és normális életmódot folytatnak. Olyan  társbérlőket, lakótársakat nem válogatunk össze, akiknek életkora, habitusa, értékrendje, származása, vallása, munkaköre, viselkedése esetlegesen konfliktusra adhatna okot.

A lakás összesen 4 különnyíló szobás, a lakásban csak a 3-as és 4-es szoba lakójának kell osztozkodnia a közös fürdőn, WC-n. A konyha és étkező az összes lakótárssal közös használatú terület.

Az ablakokon és bejárati ajtón biztonsági vasrács védi a bérlők nyugalmát és vagyontárgyait, maximálisan alaptalanul, hiszen a Nyugati tér és környéke Budapest egyik legbiztonságosabb helyszíneinek az egyike. Az ingatlanban villámgyors és stabil internet van, így tanulóknak is kiváló lehet a jelen kiadó szoba.

Tömegközlekedéssel a 4-es és 6-os villamos, illetve a Nyugati tér metrómegállója, illetve a Nyugati pályaudvar vonatjaival bárhova gyorsan eljuthatunk. Az összes egyetem és főiskola gyorsan megközelíthető. Minden kulturális, szórakoztató, bevásárlási és egyéb fontos hely, szolgáltató a közelben megtalálható és elérhető.

A weboldalunkon közzétett képek nem régebbi állapotot tükröznek, hanem a mostanit. Amennyiben a bérlő lelakja a lakást, szobát, azt minden esetben az új bérlők részére helyreállítjuk, az ingatlan amortizációját ezzel megakadályozva.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!