Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Weiner L. u. 10. – 1-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 3db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC a lakásban: 3db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincs.Közös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: maximum 1-2 fő.Szobai ablak nézete: utcára
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: van saját fürdője WC-jeÁgy típusa: 2db 90X200cm-es heverő

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Akár két személy részére is ideális saját fürdőszobával és WC-vel rendelkező kiadó szoba (lakrész) Budapest 6. kerületében a Weiner Leó u. 10-ben egy három szintes tégla építésű klasszikus társasház földszintjén. Az albérlet díja (rezsi és bérleti díj) két személy beköltözése esetén sem változik.

Jelen Weiner Leó utca 10. – 1-es számú kiadó szobája teljesen felszerelt (ágy, szekrény, komódok, íróasztal, TV) és minden fiatal igényét kielégíti. A lakás amúgy maximálisan gépesített (mosó és mosogatógép, főzőlap, sütő, mosógép, hűtőszekrény, kávéfőző) és felszerelt, bútorozott. Kiváló lehet fiatal pároknak, diáktársaknak is, de egy személy is ugyanúgy kiveheti eme kiadó szobát Budapest 6. kerületének egyik legbiztonságosabb és legfrekventáltabb utcájában.

A lakótársak 18-35 év közötti fiatalok (fiúk és lányok is), akik tudnak alkalmazkodni a többi lakótárshoz, kedvesek, rendszeretőek, megbízhatóak és közvetlenek. Normális életvitelt folytató magyar személyeket preferálunk (nemzetiségi-külföldi személyeknek csak ritkán adjuk ki az albérletet) a saját rossz tapasztalataink miatt.

Olyan bérlőkkel szerződünk le, akik tudnak alkalmazkodni, segítőkészek, közvetlenek és normális életmódot folytatnak. Olyan  társbérlőket, lakótársakat nem válogatunk össze, akiknek életkora, habitusa, értékrendje, származása, vallása, munkaköre, viselkedése esetlegesen konfliktusra adhatna okot.

A lakás összesen 4 különnyíló szobás, de a lakásban csak a 3-as és 4-es szoba lakójának kell osztozkodnia a közös fürdőn, WC-n, hiszen az 1-es és 2-es szobának a saját szobáján belül saját fürdője van. Itt csak a konyha az, ami az összes lakótárssal közös használatú terület.

Az ablakokon és bejárati ajtón vasrács védi a bérlők éjszakai álmát és vagyontárgyait, maximálisan alaptalanul, hiszen a Nyugati tér és környéke Budapest egyik legbiztonságosabb helyszíneinek az egyike. Az ingatlanban villámgyors és stabil internet van, így tanulóknak is kiváló lehet a jelen szoba.

Tömegközlekedéssel a 4-es és 6-os villamos, illetve a Nyugati tér metrómegállója, illetve a Nyugati pályaudvar vonatjaival bárhova gyorsan eljuthatunk. Az összes egyetem és főiskola gyorsan megközelíthető. Minden kulturális, szórakoztató, bevásárlási és egyéb fontos hely, szolgáltató a közelben megtalálható és elérhető.

A weboldalunkon közzétett képek nem régebbi állapotot tükröznek, hanem a mostanit. Amennyiben a bérlő lelakja a lakást, szobát, azt minden esetben az új bérlők részére helyreállítjuk, az ingatlan amortizációját ezzel megakadályozva.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!