Típus: Partner hirdetése

Férőhely: Több, mint 3 fő

Kiadó szoba Budapest - Váci utca 52.

 

Ingatlan típusa: Önálló lakásLift: Van
Lakás bérleti díja: 250.000 Ft/hóFürdő, WC: 1 db
Rezsi díja: mérőóra szerintNyílászárók: új, műanyag
Fix rezsibe tartozik: –Belmagasság: 3 m feletti
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztás, közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításDesign: modern
Elrendezés: Nappali + 2 hálószobaFűtés: cirkóval, radiátoros és padlófűtés
Emelet: 2. emeletSzobai ablakok nézete: udvarra, utcára

Rezsi díj:

    • Tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát fogyasztás alapján számolva fizetendő.

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Igazi luxus lakás kiadó igényes személyek részére Budapest 5. kerületének legjobb és egyik legdrágább részén a Váci utcában. Jelen nívós nappali + 2 különnyíló hálós lakás a 2. emeleten helyezkedik el, klímával ellátott, belsőépítészek által tervezett igazi ékszerdoboz Budapest belvárosi régiójában. A Váci u. 52-es ingatlan ablakai az utcára néznek, igazán napfényes emiatt a lakás, amelynek fűtéséről padlófűtés és radiátoros fűtés gondoskodik egyaránt.

Az ingatlan rezsije igen alacsony, hiszen az összes nyílászáró és bejárati ajtó új műanyag, kiválóan szigetelő nyílászáró típusra lett cserélve. A lakás falazata tégla, a társasház 3 szintes gyönyörűen karbantartott épület, ahol a szomszédok tehetősek, normálisak, közvetlenek. Az ingatlanban minőségi olasz burkolatok és függönyök vannak, több helyen rejtett design LED világítással, még a járólap fugái között is kék LED-ek vannak. A lakás teljesen bútorozott és gépesített, ahogy a képeken is látható.

A lakás nem 10 éves állapotot tükröz. Amennyiben a jelenlegi bérlő a falat összemaszatolta, kárt okozott a lakásban, azt mi helyreállítjuk és az új bérlő számára kiváló állapotban adjuk át a lakást.

A környék Budapest egyik legbiztonságosabb és legelőkelőbb presztízs környékét képviselik, tömegközlekedés szempontjából is kiváló, hiszen nappal és éjszaka is 3 perc séta távolságra vagyunk tőlük.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!