Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Üllői út 53/b. – 2-es szoba

Ingatlan típusa: külön nyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 160X200cm-es franciaágy

 

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Igényesen és ízlésesen felújított, modern és teljesen felszerelt lakásban kiadó szoba Budapest egyik legnépszerűbb részén, a népszerű Corvin negyed közelében. Az összesen 4 szobás lakásban valamennyi szoba egy és két személy részére is bérelhető, valamint a szobák és a lakás közös helységei mindennel fel vannak szerelve, amire csak szükség lehet a mindennapok során. Így akár azonnali megoldásul is szolgálahatnak fiatalok, diákok számára is.

A lakás 2-es szobája 12 m2-es méretéből adódóan akár párban, akár egyedül is költözhető – fontos: két fő esetében sem változik sem a bérleti dj, sem a rezsi fix díja.

Az Üllői út 53/B forgalmas, jól megközelíthető helyen található, de belső udvarra néző ablakaiból adódóan csendes és pihenésre is kitűnő egy hosszú nap után. Ha nem szeret sokat utazni ideális választás!

A lakótársak a többi szoba esetében 18-35 év közötti magyar fiatalok, lányok és fiúk vegyesen. Fontos, hogy a bérlők kiválasztásánál kollégáink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a későbbiekben ne legyen konfliktus az albérlők viselkedése, kora, életstílusa, származása, kulturáltsága, életvitele miatt.

Kizárólag normális, megbízható, fiatal magyar dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk, ezzel biztosítva mindenki számára a nyugodt körülményeket.

A modern és ízlésesen felújított albérlet azonnal költözhető és alapvetően jól felszerelt és bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény, íróasztal, forgószék), illetve teljesen gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép, kávéfőző, mikró) is. A lakásban WIFI kapcsolaton keresztül érhetjük el a villámgyors internetet, illetve a fix rezsi költségben a kábel TV díja is benne van.

Közlekedési szempontból a lakás igencsak jó helyen található: 2-3 perc sétára található a Ferenc körúttól, ahonnan 4-es 6-os villamossal gyorsan el tudunk bárhova jutni, de akár a metró segítségével is gyorsan közlekedhetünk az említett Corvin-negyed, vagy Klinikák megállóktól.

A kiadó szoba a képeken látható állapotban várja a bérlőket, ezt kollégáink garantálják minden esetben! Nálunk nem kell attól tartania, hogy a korábbi bérlő az albérletet leamortizálta, lelakta, mivel szobáinkat és lakásainkat folyamatosan karbantartjuk és gondosan ügyelünk állapotukra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!