Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Üllői út 20. – 2-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 2db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC a lakásban: 2db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: utcai
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 160X200cm-es franciaágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Igényes fiatalos kiadó szoba Budapest 8. kerületének legjobb részén a Palotanegyedben, biztonságos nívós környéken a Kálvin tértől gyalogosan 2 percre egy felújított társasház magas emeletén az Üllői út 20-ban.

Jelen Üllői út 20-as számú, dupla komfortos (két fürdő és 2 db WC), összesen 4 különnyíló szobás nagyobb lakásban a fenti képeken is látható 2-es számú kiadó szoba Budapest belvárosához képest igen olcsó, ár/érték arányban kitűnő választás lehet. Ezen szoba akár két személynek is megfelelő, hiszen se a bérleti díj, se a rezsi költség nem emelkedik akkor sem, ha nem egy, hanem két személy költözik be.

A lakás frissen felújított és gépesített (a konyhában mikró, hűtőszekrényből 2 db, sütő, főzőlap, mosógép és kávéfőző is megtalálható). Az ingatlan magában teljes körűen bútorozott és felszerelt, a szobában franciaágy, TV, több pakolásra alkalmas komód és szekrény, íróasztal, forgószék is van. A konyha és fürdő közös használatú terület a többi lakótárssal.

Többi lakótársról tudni érdemes, hogy a 18-35 éves korosztályban vannak. Mindenki rendszerető, igényes magára és környezetére, közvetlen és segítőkész. A társbérlők kiválasztásakor a probléma és konfliktus elkerülése érdekében magyar, nem túl hangos, kommunikatív és normális értékrenddel bíró fiatalabb személyeket részesítünk előnyben.

A 8. kerület legnívósabb részén a Palotanegyedben található a lakás, ahol a lányát is nyugodtan éjszaka is elengedheti ide, a közbiztonság tökéletes, nem úgy, mint a 8. kerület külsőbb részein. Éjszakai közlekedése is kiváló a helynek, a Kálvin téren van a metró csomópont és az éjszakai járatok tömkelege.

A gépesített és igényes módon felszerelt lakásunkat biztonsági vasrács védi a betolakodóktól, és esetleges rosszabb emberektől, nem mint ha ennek lenne alapja, de a biztonságra a cég összes lakásában nagy hangsúlyt fektetünk.

A szoba és lakás minőségét minden esetben szigorúan megóvjuk. Ha esetleg a jelenlegi ott lakó bérlő részéről amortizáció vagy károkozás lenne a bérleti jogviszonya alatt, úgy azt mi helyere állítjuk az új bérlő számára, ezzel biztosítva a lakás és a szoba tökéletes állapotának megtartását hosszú távon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!