Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Üllői út 178. – 2-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: Hamvas mellékutcára néz
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 180X200cm-es franciaágy

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Nagyobb két személy részére is ideális kiadó szoba Budapest 19. kerület és 9. kerületének határán az Üllői út 178-as osztatlan közös telken levő, természetben a Hamvas u. 11-es címen található, összesen 3 szobás klímás, felújított lakásban.

A már 19. kerülethez tartozó Hamvas utca biztonságos nívós környéken a Határ úti metrómegállótól és Határ úti busz és villamos csomóponttól gyalogosan 5 percre található a Shopmark (régebben Európark) mellett egy felújított 3 lakásos társasház földszintjén normális, kedves segítőkész szomszédokkal.

Jelen Üllői út 178-as, természetben a Hamvas u. 11. számú lakás 2-es számú szobája, amit a képeken is lát, egy nagyobb, akár két fő számára is tökéletes lakhatást biztosít olcsó áron. Egy és két személy beköltésekor sem változik az albérleti díj vagy a fix rezsi költsége. A jelen kiadó szoba teljes körűen felszerelt és bútorozott (franciaágy, szekrények, íróasztal, forgószék, TV).

Az összesen 3 különnyíló szobás nagyobb ingatlan pedig teljesen, minden igényt kielégítően gépesített. Megtalálható benne gáztűzhely, sütő, mikró, mosógép, 2 méter magas kombi hűtőszekrény, mosogatógép, edények, poharak, evőeszköz stb). A bérlők biztonságát az ablakon és a bejárati ajtón is vasrács védi, ha kedves ügyfelünk dolgozni vagy iskolába indul.

Lakónak 18-35 éves korosztályú személyeket veszünk fel albérletünkbe, aki rendszerető, igényes magára és környezetére, közvetlen és segítőkész, jelenleg is ilyen típusú személyek lakják a bérleményt.

A közbiztonság nagyon jó itt, éjszakai közlekedése is tökéletes a Határ úti busz és villamos csomópont miatt.

A Bérlemény minőségét megóvjuk és amortizációjának megakadályozására nagy hangsúlyt fektetünk. Ha a bérlő az ingatlant lelakja, vagy egyéb károkozás történik akkor azt mi az új bérlők számára gyorsan helyreállítjuk és már a tökéletes állapotban adjuk át a lakás megadott szobáját.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!