• +36 20 56 18 222
  • 1093, Budapest, Lónyay u. 47.
  • Ügyfélszolgálat: H - V: 08.00 - 20.00

Budapest Üllői út 178. – 1-es szoba kiadó

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 45.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főSzobai ablak nézete: belső
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 90X200cm-es heverő

Rövid leírás az ingatlanról:

Kisebb egyszemélyes kiadó szoba Budapest 19. kerület és 9. kerületének határán az Üllői út 178-as osztatlan közös telken levő, természetben a Hamvas u. 11-es címen egy gyönyörű összesen 3 szobás klímás, felújított lakásban.

A már 19. kerülethez tartozó Hamvas utca biztonságos nívós környéken a Határ úti metrómegállótól és Határ úti busz és villamos csomóponttól gyalogosan 5 percre található a Shopmark (régebben Európark) mellett egy felújított 3 lakásos társasház földszintjén normális, kedves segítőkész szomszédokkal.

Jelen Üllői út 178-as, természetben a Hamvas u. 11. számú lakás 1-es számú szobája, amit a képeken is lát egy kisebb jellegű egy személy számára ideális lakhatást biztosít extra kedvező ár/érték arányok mellett nagyon olcsó áron. A jelen kiadó szoba teljes körűen felszerelt és bútorozott, ahogyan a képeken is láthatja (ágy, szekrények, TV állvány, TV).

Az összesen 3 különnyíló szobás nagyobb ingatlan pedig teljesen, minden igényt kielégítően gépesített. Megtalálható benne gáztűzhely, sütő, mikró, mosógép, 2 méter magas kombi hűtőszekrény, mosogatógép, edények, poharak, evőeszköz stb). A bérlők biztonságát az ablakon és a bejárati ajtón is vasrács védi, ha kedves ügyfelünk dolgozni vagy iskolába indul.

Lakónak 18-35 éves korosztályú személyeket veszünk fel albérletünkbe, aki rendszerető, igényes magára és környezetére, közvetlen és segítőkész, jelenleg is ilyen típusú személyek lakják a bérleményt.

A közbiztonság nagyon jó itt, éjszakai közlekedése is tökéletes a Határ úti busz és villamos csomópont miatt.

A Bérlemény minőségét megóvjuk és amortizációjának megakadályozására nagy hangsúlyt fektetünk. Ha a bérlő az ingatlant lelakja, vagy egyéb károkozás történik akkor azt mi az új bérlők számára gyorsan helyreállítjuk és már a tökéletes állapotban adjuk át a lakás megadott szobáját.