Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Üllői út 111. – 2-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: utcai
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 160X200cm-es franciaágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Egy és két személynek is kiadó szoba Budapest belvárosában a 9. kerületben. A Klinikák és Nagyvárad tér között elhelyezkedő nagyobb, összesen 3 szobás földszinti ingatlanban minden számítását megtalálhatja egy fiatal dolgozó vagy diák albérlő.

Az Üllői út 111-es szám alatt levő ingatlan 2-es szobája tökéletes lakhatást és életteret nyújt akár egy fiatal pár részére, vagy diáktársaknak. Természetesen egy személy is költözhet a szobába, de ha párban vagyunk akkor a nagy franciaágy jól fog jönni. Két fő beköltözése esetén sem változik a fenti albérleti díj, se a fix rezsi díja.

A lakótársak 18 és 35 év közötti magyar fiatalok, lányok és fiúk vegyesen. A bérlők kiválasztásánál fontos szempont az, hogy ne legyen konfliktus az albérlők viselkedése, kora, életstílusa, származása, kulturáltsága, életvitele miatt, így mindenki nyugodtan, vidám körülmények között tudjon élni.

Eme kiadó szoba Budapest 9. kerületének jobb részeihez tartozik, de ettől függetlenül a nyílászárókon biztonsági vasrács védi a bérlők vagyontárgyait. A lakás alapvetően felszerelt és bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény, íróasztal, forgószék), illetve teljesen gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép, kávéfőző, mikró) is. A lakásban WIFI kapcsolaton keresztül érhetjük el a villámgyors internetet, illetve a fix rezsi költségben a kábel TV díja is benne van.

A Klinikák vagy a Nagyvárad téri metrómegálló kevesebb, mint 5 perces sétára található, ahonnan metróval a város szívébe, vagy külsőbb részéibe is 15 percen belül eljuthatunk.

A kiadó szobát a képen látható minőségi állapotban adjuk majd bérbe az új bérlőnek akkor is, ha a jelenlegi albérlő a lakást vagy saját szobáját lelakta, leamortizálta.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!