Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szent László u. 109 – 1. szoba

Ingatlan típusa: zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsibe tartozik: Víz, gáz, villany, csatorna, közös költség, TV és Internet szolgáltatás, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: Belső udvarra, kertre
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, sütő, főzőlap, hűtő, tévé, mikró, mosógép
Lakótársak: vegyesÁgy típusa: 160X200cm-es franciaágy

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Ízlésesen felújított és teljes körűen berendezett lakás 1. szobája kiadó Budapest nyugodt és csendes, de jó közlekedéssel megközelíthető részén. Mind a lakás, mind pedig a szobák kialakítása során kifejezetten az volt a célunk, hogy modern és mindent igényt kielégítő, minőségi végeredmény születhessen, erről tanuskodnak képeink, melyek a kiadás előtti állapotot tükrözik! A bérlők számára gondoskodtunk a gyors és kényelmes költözési lehetőségről, mivel az albérletet teljesen bútoroztuk és gépesítettük, hogy a jövőbeli lakónak csak személyes dolgairól kelljen gondoskodni!

A szoba maximum két személy részére bérelhető, így akár párok számára is kényelmes otthon lehet a mindennapokban. Kedvező bérleti díját és elhelyezkedését tekintve a fiatalok, egyetemisták számára is ideális választás lehet. Fontos, hogy a lakással kapcsolatos díjak két bérlő esetében sem változnak!

A kiadó szoba a Szent László utcában található, jól megközelíthető helyen, de a ház kialakításából adódóan mégis csendes helyen. A lakásba lépve az előtérbe érkezünk, ahonnan nyílik a konyha és egyben étkező helység is, mely teljesen felszerelt és gépesített. Így megtalálható a sütő és főzőlapon felül az hűtőszekrény és a mosógép is.

Elhelyezkedését tekintve Budapest XXIII kerületének egyik legjobb részén található, 200 méterre buszmegállótól, közelben található boltoktól.

A hálóban a kényelmes ágy mellett a legfontosabb bútorok találhatóak meg, a szórakozásról pedig modern tévé készülék gondoskodik.

Cégünk bérlői a legtöbb esetben 18-35 év közötti fiatalok, lányok és fiúk vegyesen. Fontos, hogy a bérlők kiválasztásánál kollégáink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a későbbiekben ne legyen konfliktus az albérlők viselkedése, kora, életstílusa, származása, kulturáltsága, életvitele miatt.

Kizárólag normális, megbízható, fiatal dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk, ezzel biztosítva mindenki számára a nyugodt körülményeket.

A modern, minden igényt kielégítően és ízlésesen felújított albérlet azonnal költözhető és alapvetően jól felszerelt és bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény, íróasztal, forgószék), illetve teljesen gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép) is. A lakásban WIFI kapcsolaton keresztül érhetjük el a villámgyors internetet, illetve a fix rezsi költségben a kábel TV díja is benne van.

A kiadó lakás a képeken látható állapotban várja a bérlőket, ezt kollégáink garantálják minden esetben! Nálunk nem kell attól tartania, hogy a korábbi bérlő az albérletet leamortizálta, lelakta, mivel szobáinkat és lakásainkat folyamatosan karbantartjuk és gondosan ügyelünk állapotukra.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!