Típus: Saját hirdetés

Férőhely: Több, mint 3 fő

Ingatlan típusa: Önálló lakásFürdő a lakásban: 1 db
Bérleti díja: 170.000 Ft/hóWC a lakásban: 1 db
Fix rezsi díja: 20.000 Ft/hóBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Lakáson belüli férőhely: max. 4 főSzobai ablak nézete: utcai
Lakás hasznos alapterülete: kb. 38 nmFelszereltség: szekrények, TV
Saját fürdő, WC: van, a lakásbanÁgy típusa: 140X200-as franciaágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Ez a kiadó lakás Budapest 9. kerületének legjobb környékén helyezkedik el a 9. kerület, Soroksári út 8-10. szám alatt, kitűnő lokalizációval. Ezen kiadó lakás egy nappali + hálós elrendezésű ingatlan külön konyhával-étkezővel és fürdőszobával.

1-4 fő számára is ideális választás lehet, akár diákoknak, akár dolgozó személyeknek. A hálószoba és nappali ablaka a Liliom utcára néz, világos és minden megvan a szobában, ami kellhet. Teljes körűen felszerelt, bútorozott (pakolós komódok, íróasztal, TV) és gépesített (hűtőszekrény, főzőlap, sütő, mosógép, mikró, stb.).

Az ingatlanból kilépve a Boráros tér előtt vagyunk, ahol, a körút, 4-es és 6-os villamos megállója, illetve metró megálló 3 perc gyalogútra elérhető, amivel bárhova a belvárosban 10-15 perc alatt eljuthatunk. Éjszakai járatok is a Boráros téren tesznek le, a lakástól 20 méterre. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 10-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!