Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Partner hirdetése

Férőhely: Több, mint 3 fő

Kiadó szoba Budapest - Rumbach S. u. 7. – 1. szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincs.Közös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: maximum 1 fő.Szobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 6 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 90X200cm-es heverő

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Gyönyörűen felújított étkezőkonyha + 2 különnyíló hálószobás (abból az egyik közel 30 nm-es szoba) kiadó lakás Budapest 7. kerületének lokalizáció szempontjából kiemelt környékén a Deák Ferenc tértől és Astoriától pár percre gyalogosan.

A lakás a Rumbach Sebestyén utca 7-ben található egy gyönyörűen karbantartott társasház 2. emeletén biztonságos és frekventált helyszínen. A lakásban minden működik, berendezett és gépesített, ahogy a képeken is látható. Ezen képek nem több éves, hanem jelenlegi állapotot adják vissza és a képen látható értéktárgyakkal, berendezésekkel, bútorzattal adjuk bérbe a lakást. Amennyiben a jelenlegi bérlő a lakást lelakta, úgy azt mi minden esetben visszaállítjuk erre a színvonalra. A szomszédok normálisak, a környék biztonságos, de azért a bérlők nyugalma érdekében minden ablakon és a bejárati ajtón is vasrácsot szereltünk fel, így a betörés és rablás esélye nulla. Az internet gyors és stabil.

Ajánljuk a fiatalosabb, pörgősebb korosztálynak, hiszen a belváros közepén nyüzsgő forgatagban van az ingatlan, ahonnan a nappali és az éjszakai tömegközlekedés is pofon egyszerű, minden a szánkban van. Mégis ablakai a csendes társasház belső udvarára néz, így maximálisan csendes, a Deák Ferenc tér és a kiskörút zaja egyáltalán nem hallatszik be.

Tömegközlekedés szempontjából nem is lehetne Budapest belvárosában jobb helyszínen, hiszen a kiskörúton a 47,48,49-es villamos, a Deák téren 3 metró csatlakozási pontjánál helyezkedik el, amivel bárhova 15 percen belül eljuthatunk a városban. Minden kulturális, szórakoztató, bevásárlási egység a közelben megtalálható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!