Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rumbach. S. u. 10. – 5-ös szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 3db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC a lakásban: 2db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főSzobai ablak nézete: belső udvarra néz
2 fő esetében emelkedik az ár? Nem.Felszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmÁgy típusa: 90X200cm-es kárpitos ágy
Saját fürdő, WC: nincs, közös használatúDesign: modern

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Gyönyörű kiadó szoba Budapest 7. kerületének egyik legfrekventáltabb környékén a Deák Ferenc tértől, Király utcától, Astoriától és a három metró csatlakozási csomópontjától 3-5 perces séta távolságra.

Jelen Rumbach Sebestyén utca 10-es címen, a képeken is látható 5-ös számú kiadó szoba minden igényt kielégít egy személynek. Teljesen felszerelt (ágy, pakolós komódok, szekrények, íróasztal, forgószék, TV) és a lakás maximálisan gépesített (mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, mikró, főzőlap, sütő, kávéfőző).

Ezen igényes és fiatalos lakásban 18-35 év közötti magyar fiatalok laknak (nemzetiségi-külföldi személyeknek rossz tapasztalataink miatt csak ritkán adjuk ki). A lakótársak rendre diákok/dolgozó személyek, vegyesen fiúk és lányok. Lakótársakról tudni érdemes, hogy szigorú szűrőink alapján csakis olyan bérlőket engedünk oda, akik tudnak alkalmazkodni, segítőkészek, közvetlenek és normális életmódot folytatnak. Olyan típusú albérlőket nem válogatunk össze, akik életkora, habitusa, értékrendje, származása, vallása, viselkedése konfliktusra adhatna okot a társbérlők között.

A lakás összesen 6 szobás, de mielőtt megijedne érdemes megnéznie az alábbi információkat is: 20 nm-es közös tér, ahol mindannyian tudnak együtt enni, beszélgetni, tanulni. A lakásban 3 fürdő lett kialakítva, 3 db óriás 2 méter magas kombi hűtő, 6 db cipős szekrény, így bőven elférnek a lakók minden téren. Az ingatlan az 1. emeleten helyezkedik el, liftes és a legjobb, hogy belső udvarra néznek az ablakai, ami miatt világos a szoba, és mégis csendes, nem hallatszik be a kiskörút zaja. Az ablakokon és ajtón biztonsági vasrács védi a bérlők vagyontárgyait, megjegyzem maximálisan alaptalanul, hiszen a Deák tér és környéke Budapest egyik legbiztonságosabb helyszíneinek az egyike. Az ingatlanban villámgyors és stabil internet van.

Tömegközlekedés szempontjából nem is lehetne Budapest belvárosában jobb helyszínen, hiszen a kiskörúton a 47,48,49-es villamos, a Deák téren 3 metró csatlakozási pontjánál helyezkedik el, amivel bárhova 15 percen belül eljuthatunk a városban. Az összes egyetem és főiskola nappali és éjjeli tömegközlekedéssel is gyorsan megközelíthető. Minden kulturális, szórakoztató, bevásárlási egység a közelben megtalálható.

A jelen képeken látható állapot nem több éves állapotot tükröz, hanem a mostani állapotot. Amennyiben a jelenlegi bérlő lelakta volna a lakást, szobát, azt minden esetben az új bérlő számára helyreállítjuk, az ingatlan így nem amortizálódik le.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!