Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rumbach. S. u. 10. – 2-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 3db
Szoba bérleti díja: 60.000 Ft/hóWC a lakásban: 2db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincs.Közös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: maximum 2fő.Szobai ablak nézete: utcára
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használatúÁgy típusa: matrac

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Olcsó kiadó szoba Budapest 7. kerületének egyik legfrekventáltabb környékén a Deák Ferenc tértől, Király utcától, Astoriától 3-5 perces séta távolságra. Jelen Rumbach Sebestyén utca 10-es címen, a képeken is látható 2-es számú egyszemélyes jellegű kiadó szoba minden igényt kielégít egy fiatal ember számára. Teljesen felszerelt (ágy, pakolós komód, szekrény, íróasztal, forgószék, TV) és a lakás maximálisan gépesített (mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, mikró, főzőlap, sütő, kávéfőző).

Ezen igényes és fiatalos lakásban 18-35 év közötti magyar fiatalok laknak (nemzetiségi-külföldi személyeknek rossz tapasztalataink miatt csak ritkán adjuk ki). A lakótársak rendre diákok/dolgozó személyek, vegyesen fiúk és lányok. Lakótársakról tudni érdemes, hogy szigorú szűrőink alapján csakis olyan bérlőket engedünk oda, akik tudnak alkalmazkodni, segítőkészek, közvetlenek és normális életmódot folytatnak. Olyan típusú albérlőket nem válogatunk össze, amik konfliktusra adhatnak okot.

A lakás összesen 6 szobás, de mielőtt megijedne érdemes megnéznie az alábbi információkat is: 20 nm-es közös tér, ahol mindannyian tudnak együtt enni, beszélgetni, tanulni. A lakásban 3 fürdő lett kialakítva, 3 db óriás 2 méter magas kombi hűtő, 6 db cipős szekrény, így bőven elférnek a lakók minden téren. Az ingatlan az 1. emeleten helyezkedik el és a legjobb, hogy belső udvarra néznek az ablakai, ami miatt világos a szoba, és mégis csendes, nem hallatszik be a kiskörút zaja. Az ablakokon és ajtón biztonsági vasrács védi a bérlők vagyontárgyait, megjegyzem maximálisan alaptalanul, hiszen a Deák tér és környéke Budapest egyik legbiztonságosabb helyszíneinek az egyike. Az ingatlanban villámgyors és stabil internet van.

Tömegközlekedés szempontjából nem is lehetne Budapest belvárosában jobb helyszínen, hiszen a kiskörúton a 47,48,49-es villamos, a Deák téren 3 metró csatlakozási pontjánál helyezkedik el, amivel bárhova 15 percen belül eljuthatunk a városban. Az összes egyetem és főiskola nappali és éjjeli tömegközlekedéssel is gyorsan megközelíthető. Minden kulturális, szórakoztató, bevásárlási egység a közelben megtalálható.

A jelen képeken látható állapot nem több éves állapotot tükröz, hanem a mostani állapotot. Amennyiben a bérlő lelakta a lakást, mi azt minden esetben az új bérlő számára helyreállítjuk, a lakás nem amortizálódik le, erre kimondottan figyelünk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!