Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rumbach. S. u. 10. – 1-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 3db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC a lakásban: 2db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: maximum 1fő.Szobai ablak nézete: utcára
Szoba hasznos alapterülete: kb. 6 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használatúÁgy típusa: 90X200cm-es kárpitos ágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Olcsó kiadó szoba Budapest 7. kerületének egyik legfrekventáltabb környékén a Deák Ferenc tértől, Király utcától, Astoriától 3-5 perces séta távolságra. Jelen Rumbach Sebestyén utca 10-ben található 1-es számú egyszemélyes jellegű kiadó szoba minden igényt kielégít. Teljesen felszerelt (ágy, több pakolós komód, kétajtós szekrény, íróasztal, forgószék, TV) és a lakás gépesített (mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, mikró, főzőlap, sütő, kávéfőző).

Ezen igényes és fiatalos lakásban 18-35 év közötti magyar fiatalok laknak (nemzetiségi, külföldi személyeknek rossz tapasztalataink miatt csak ritkán adjuk ki). A lakótársak rendre diákok/dolgozó személyek, vegyesen fiúk és lányok. Lakótársakról tudni érdemes, hogy szigorú szűrőink alapján csakis olyan bérlőket engedünk oda, akik tudnak alkalmazkodni, segítőkészek, közvetlenek és normális életmódot folytatnak, hiszen a saját szobájában mindenki pihenni szeretne és nyugalomra van szüksége, ami nem azt jelenti, hogy nem fogadhatnak vendéget, vagy nem ünnepelhetik meg a születésnapjukat.

A lakás összesen 6 szobás, de mielőtt megijed érdemes megnézni az alábbi információkat is: 20 nm-es közös tér, ahol mindannyian tudnak együtt enni, beszélgetni, tanulni. A lakásban 3 fürdő lett kialakítva, 3 db óriás 2 méter magas kombi hűtő, 6 db cipős szekrény, így bőven elférnek a lakók minden téren. Az ingatlan az 1. emeleten helyezkedik el és a legjobb, hogy belső udvarra néznek az ablakai, ami miatt világos a szoba, és mégis csendes, nem hallatszik be a kiskörút zaja. Az ablakokon és ajtón biztonsági vasrács védi a bérlők vagyontárgyait, megjegyzem maximálisan alaptalanul, hiszen a Deák tér és környéke Budapest egyik legbiztonságosabb helyszíneinek az egyike. Az ingatlanban villámgyors és stabil internet van.

Tömegközlekedés szempontjából nem is lehetne Budapest belvárosában jobb helyszínen, hiszen a kiskörúton a 47,48,49-es villamos, a Deák téren 3 metró csatlakozási pontjánál helyezkedik el, amivel bárhova 15 percen belül eljuthatunk a városban. Az összes egyetem és főiskola nappali és éjjeli tömegközlekedéssel is gyorsan megközelíthető. Minden kulturális, szórakoztató, bevásárlási egység a közelben megtalálható.

A jelen képeken látható állapot nem több éves állapotot tükröz, hanem a mostani állapotot. Amennyiben a bérlő lelakta a lakást, mi azt minden esetben az új bérlő számára helyreállítjuk, a lakás nem amortizálódik le, erre kimondottan figyelünk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!