Ársáv: 80.000 Ft felett

Típus: Saját hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rippl-Rónai u. 40/C – Önálló lakás

Ingatlan típusa: Önálló lakásFürdő a lakásban: 1db
Lakás bérleti díja: 130.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Lakás fix rezsi díja: 40.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsLakás helységei: hálószoba, konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Lakás hasznos alapterülete: kb. 30nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WCÁgy típusa: 160X200cm-es franciaágy

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Teljeskörűen felújított és ízlésesen berendezett modern 1 szobás lakás kiadó Budapest 6. kerületében, Terézvárosban a Rippl-Rónai utcában. A lakás kialakítása során kifejezetten az volt a célunk, hogy modern és mindent igényt kielégítő, minőségi végeredmény születhessen. Ezt követően teljesen bútoroztuk és gépesítettük, hogy a jövőbeli lakónak minden rendelkezésére állhasson!

A lakás egy, valamint két személy részére bérelhető, így akár párok számára is kényelmes otthon lehet a mindennapokban, de frekventált elhelyezkedését tekintve a fiatalok, egyetemisták számára is ideális választás lehet. A lakással kapcsolatos díjak két bérlő esetében sem változnak!

A kiadó lakás a Rippl-Rónai utca elején forgalmas, jól megközelíthető, de mégis csendes helyen található. Ideális választás, ha nem szeretne sokat utazni, de mégis kedveli a nyugalmat adott esetben. A lakásba lépve a konyha és egyben étkező helységbe érkezünk, mely teljesen felszerelt és gépesített. Így megtalálható a sütő és főzőlapon felül az hűtőszekrény és a mosógép is.

A hálóban a kényelmes ágy mellett a legfontosabb bútorok találhatóak meg, a szórakozásról pedig modern tévé készülék gondoskodik.

Cégünk bérlői a legtöbb esetben 18-35 év közötti fiatalok, lányok és fiúk vegyesen. Fontos, hogy a bérlők kiválasztásánál kollégáink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a későbbiekben ne legyen konfliktus az albérlők viselkedése, kora, életstílusa, származása, kulturáltsága, életvitele miatt.

Kizárólag normális, megbízható, fiatal dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk, ezzel biztosítva mindenki számára a nyugodt körülményeket.

A modern, minden igényt kielégítően és ízlésesen felújított albérlet azonnal költözhető és alapvetően jól felszerelt és bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény, íróasztal, forgószék), illetve teljesen gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép) is. A lakásban WIFI kapcsolaton keresztül érhetjük el a villámgyors internetet, illetve a fix rezsi költségben a kábel TV díja is benne van.

Közlekedési szempontból a lakás igencsak jó helyen található: pár perc sétára található a Dózsa György úttól, de igen közel van az Andrássy út is, ahonnan kisföldalattival gyorsan eljuthatunk bárhova.

A kiadó lakás a képeken látható állapotban várja a bérlőket, ezt kollégáink garantálják minden esetben! Nálunk nem kell attól tartania, hogy a korábbi bérlő az albérletet leamortizálta, lelakta, mivel szobáinkat és lakásainkat folyamatosan karbantartjuk és gondosan ügyelünk állapotukra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!