Típus: Saját hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rákóczi út 64/A. – 2. szoba

 

Ingatlan típusa: szobaFürdő a lakásban: 1 db
Bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC a lakásban: 1 db
Fix rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 4,2 m
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: cirkó
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: 15 nmFelszereltség: TV, szekrények, íróasztal
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 140X200-as matrac

Rezsi díj:

  • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
  • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.
  • A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Jelen kiadó szoba Budapest 7. kerület egyik legforgalmasabb részén helyezkedik el a Blaha Lujza tértől két percre a Hársfa és Rákóczi út sarkán egy felújított szép társasházban. A lakás 2 külön nyíló szobás ingatlan, amely teljes mértékben fel lett újítva tetőtől talpig. A szobák mindentől külön nyílnak és biztonsági zárral zárhatóak. Ha igényes szobát keres a belvárosban akkor ez Önnek tökéletes választás.

Ezen 2-es szoba kiváló választás lehet egyetemistáknak diákalbérletként, de dolgozó személyeknek, akár pároknak is. A szoba hatalmas ablaka a társasház belső udvarára néz, így extra csendes, a Rákóczi út és körút zaja egyáltalán nem hallatszik be, még kicsit sem.

A lakás maximális mértékben bútorozott, gépesített (főzőlap, sütő, mikró, mosógép, hűtőszekrény, stb.), így minden igényt kielégít. Az ajtón és ablakokon a biztonság kedvéért vasrács védi a bérlő érdekeit, de a környékről azt kell tudni, hogy közbiztonságilag tökéletes még fiatal lányoknak is.

Az ingatlanból kilépve a Rákóczi úton találjuk magunkat, ahonnan a Blaha Lujza téri metró és 4-es 6-os villamos 1-2 perces sétatávolságra található. Éjszakai járatok tömkelege is megtalálható, így nem kell aggódni azon sem, ha éjjel kell hazajönnie egy fárasztó nap után, vagy éppen egy buli után. Bevásárlási lehetőség, posta a környéken megtalálható, sőt a Blahán megtaláljuk az Europeum és Skála üzletközpontot is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!