• +36 20 56 18 222
  • 1093, Budapest, Lónyay u. 47.
  • Ügyfélszolgálat: H - V: 08.00 - 20.00

Budapest Rákóczi út 64. – 3. em. 33/A.-1-es szoba kiadó

Ingatlan típusa: szobaFürdő a lakásban: 1 db
Bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC a lakásban: 1 db
Fix rezsi díja: 29.000 Ft/hóBelmagasság: 4,2m
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: cirkó
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: 12 nmFelszereltség: TV, szekrények
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 140X200-as matrac

Rövid leírás az ingatlanról:

Jelen kiadó szoba Budapest 7. kerület egyik legforgalmasabb részén helyezkedik el a Blaha Lujza tértől két percre a Hársfa és Rákóczi út sarkán egy felújított szép társasházban. A lakás 2 külön nyíló szobás ingatlan, amely teljes mértékben fel lett újítva tetőtől talpig. A szobák mindentől külön nyílnak és biztonsági zárral zárhatóak. Ha igényes szobát keres a belvárosban akkor ez Önnek tökéletes választás.

Ezen 1-es szoba kiváló választás lehet egyetemistáknak diákalbérletként, de dolgozó személyeknek, akár pároknak is. A szoba hatalmas ablaka a társasház belső udvarára néz, így extra csendes, a Rákóczi út és körút zaja egyáltalán nem hallatszik be, még kicsit sem.

A lakás maximális mértékben bútorozott, gépesített (főzőlap, sütő, mikró, mosógép, hűtőszekrény, stb.), így minden igényt kielégít. Az ajtón és ablakokon a biztonság kedvéért vasrács védi a bérlő érdekeit, de a környékről azt kell tudni, hogy közbiztonságilag tökéletes még fiatal lányoknak is.

Az ingatlanból kilépve a Rákóczi úton találjuk magunkat, ahonnan a Blaha Lujza téri metró és 4-es 6-os villamos 1-2 perces sétatávolságra található. Éjszakai járatok tömkelege is megtalálható, így nem kell aggódni azon sem, ha éjjel kell hazajönnie egy fárasztó nap után, vagy éppen egy buli után. Bevásárlási lehetőség, posta a környéken megtalálható, sőt a Blahán megtaláljuk az Europeum és Skála üzletközpontot is.