Ársáv: 50.000 Ft alatt

Típus: Saját hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rákóczi út 64/A. – 1. szoba

 

Ingatlan típusa: szobaFürdő a lakásban: 1 db
Bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC a lakásban: 1 db
Fix rezsi díja: 29.000 Ft/hóBelmagasság: 4,2m
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: cirkó
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: 12 nmFelszereltség: TV, szekrények
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 140X200-as matrac

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

 

Ez a roppant igényes és mai kornak megfelelő designos kiadó szoba Budapest 7. kerület egyik legjobb részén helyezkedik el a Blaha Lujza tértől két percre a Hársfa utca és a Rákóczi út kereszteződésében egy felújított szép körfolyosós társasházban.

A lakás 5 külön nyíló szobás/lakrészes ingatlan, ahol van 3 db saját fürdőszobás lakrész, illetve van 2 db normál hagyományos szoba. A szobák mindentől külön nyílnak és biztonsági zárral zárhatóak. Ha igényes saját fürdős lakrészt keres a belvárosban akkor ez Önnek tökéletes választás.

Ezen 2-es kiadó szoba kiváló választás saját fürdőszobája miatt egyetemistáknak diákalbérletként, de dolgozó személyeknek, akár pároknak is. A szoba ablaka a társasház belső udvarára néz, így extra csendes, a Rákóczi út és körút zaja egyáltalán nem hallatszik be, még kicsit sem.

Az ingatlan teljesen bútorozott, gépesített (főzőlap, sütő, mikró, mosógép, 2 db kombi hűtőszekrény, stb.), így minden igényt kielégít. Az ajtón és ablakokon vasrács védi a bérlő vagyontárgyait, de a környék ettől függetlenül kiváló közbiztonság terén.

Az ingatlanból kilépve a Rákóczi úton vagyunk, ahonnan a Blaha Lujza téri 3-as metró és 4-es 6-os villamos 2 perces sétára van. Éjszakai járatok is megtalálhatók itt, így nem kell aggódni éjszakai közlekedésnél sem. Bevásárlási lehetőség, posta, gyógyszertár, több egyetem, DM, éttermek a környéken megtalálhatóak.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!