• +36 20 56 18 222
  • 1093, Budapest, Lónyay u. 47.
  • Ügyfélszolgálat: H - V: 08.00 - 20.00

Budapest Rákóczi út 64. – 1-es szoba kiadó

Ingatlan típusa: szobaFürdő a lakásban: 4 db
Bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC a lakásban: 4 db
Fix rezsi díja: 29.000 Ft/hóBelmagasság: 3 m feletti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha, étkező
Szobán belüli férőhely: 2 főSzobai ablak nézete: lichthofra néző
Szoba hasznos alapterülete: 12 nmFelszereltség: TV, komódok, szekrények
Saját fürdő, WC: van a szobán belülÁgy típusa: 140X200-as franciaágy

Rövid leírás az ingatlanról:

Ez a roppant igényes és mai kornak megfelelő designos kiadó szoba Budapest 7. kerület egyik legjobb részén helyezkedik el a Blaha Lujza tértől két percre a Hársfa utca és a Rákóczi út kereszteződésében egy felújított szép körfolyosós társasházban.

A lakás 5 külön nyíló szobás/lakrészes ingatlan, ahol van 3 db saját fürdőszobás lakrész is, illetve van 2 db normál hagyományos szoba. A szobák mindentől külön nyílnak és biztonsági zárral zárhatóak. Ha igényes szobát vagy saját fürdős lakrészt keres a belvárosban akkor ez Önnek tökéletes választás.

Ezen 1-es kiadó szoba kiváló választás saját fürdőszobája miatt egyetemistáknak diákalbérletként, de dolgozó személyeknek, akár pároknak is. A szoba ablaka a társasház belső udvarára néz, így extra csendes, a Rákóczi út és körút zaja egyáltalán nem hallatszik be, még kicsit sem.

Az ingatlan teljesen bútorozott, gépesített (főzőlap, sütő, mikró, mosógép, 2 db kombi hűtőszekrény, stb.), így minden igényt kielégít. Az ajtón és ablakokon vasrács védi a bérlő vagyontárgyait, de a környék ettől függetlenül kiváló közbiztonság terén.

Az ingatlanból kilépve a Rákóczi úton vagyunk, ahonnan a Blaha Lujza téri 3-as metró és 4-es 6-os villamos 2 perces sétára van. Éjszakai járatok is megtalálhatók itt, így nem kell aggódni éjszakai közlekedésnél sem. Bevásárlási lehetőség, posta, gyógyszertár, több egyetem, DM, éttermek a környéken megtalálhatóak.