Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ráday u. 14. – 4-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 4db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC a lakásban: 4db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: belső udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmFelszereltség: szekrények, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 160X200cm-es kanapéágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Egy vagy két személy részére is (változatlan áron) kiadó szoba Budapest 9. kerületének egyik legjobban kedvelt, éttermekkel teli díszköves utcájában a Ráday utca 14-ben, egy felújított 4 emeletes társasház földszintjén.

A nagyobb alapterületű, összesen 5 db különnyíló zárható szobával rendelkező Ráday u. 14-es számú ingatlan 4-es számú kiadó szobája egy kényelmes szoba, amelyben egy kihúzhatós kanapéágy van, mely két főt is kényelmes módon kiszolgál. A konyha minden társbérlővel közös használatú terület, illetve a fürdő még egy szoba lakójával közös terület, a többi szobának saját fürdője és WC-je van. Az internet WIFI kapcsolaton keresztül hasít a lakásban és ha szeretnénk akkor TV-t is nézhetünk közel 70 csatorna kínálatából, amely a fix rezsi díjban benne foglaltatik.

Az ingatlan összes ablakán és a bejárati ajtaján biztonsági vasrács védi a bérlők vagyontárgyait az éjszaka közepén. Aki budapesti, az tudja, hogy a Ráday utca Budapest egyik legnívósabb presztízs utcája, ahol a közbiztonság több, mint jó, de a bérbeadó kifejezetten nagy erőket fordít a bérlők, és azok értéktárgyainak biztonságára, védelmére, itt mondjuk ennél az ingatlannál és környéken alaptalanul.

Az éjszakai tömegközlekedés is szintén pompás, hiszen a Kálvin tér vagy Boráros tér 5 perces sétatávolságra található, ahonnan számtalan éjszakai buszjárat közlekedik. Nappal pedig igénybe tudjuk venni a Kálvin téren a metrót is és a villamost, ami a kiskörúton közlekedik.

Ez a kiadó szoba teljesen bútorozott (nagyobb kétszemélyes ágy, szekrények, komódok, dohányzóasztal, TV). A gépesítettségben sincs hiány a Ráday utca 14-es albérletben, hiszen főzőlap, sütő, mikró, mosógép, kombi hűtő, mosogatógép, kávéfőző mind megtalálhatóak a lakásban.

Társbérlőkről azt kell tudni, hogy a 18 és a 35 év közötti korosztályú fiatalok lakják. Lakótársak rendszeretőek, magukra és környezetükre igényesek, közvetlenek, nem végül segítőkészek. Ezt a típust is szeretnénk továbbra is eme lakásban.

Amennyiben Ön szívesen megtekintené a szobát akkor keressen elérhetőségeink egyikén. Ha a jelenlegi bérlőnk a lakást, esetleg a szobát lelakta volna, kárt okozott volna, akkor ettől ne kezdjen el aggódni, hiszen a bérbeadó a Bérlő beköltözése előtt az ingatlant tökéletes állapotúra gyorsan visszaállítja.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!