Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ráday u. 14. – 2-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 4db
Szoba bérleti díja: 120.000 Ft/hóWC a lakásban: 4db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: belső udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmFelszereltség: szekrények, TV
Saját fürdő, WC: van a szobán belülÁgy típusa: 140X200cm-es ágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Egy, maximum két személy részére kiadó szoba Budapest 9. kerületének egyik legjobban kedvelt, éttermekkel teli díszköves utcájában a Ráday utca 14-ben, egy felújított 4 emeletes társasház földszintjén.

A nagyobb alapterületű, összesen 5 db különnyíló zárható szobával rendelkező Ráday u. 14-es számú ingatlan 2-es számú kiadó szobája egy kisebb, de saját fürdővel és WC-vel rendelkező lakrész, így mással nem kell osztozkodnia a fürdő és WC használaton. A konyha minden társbérlővel közös használatú terület. Ezen szoba úgy lett kialakítva, hogy fent egy galérián van egy ágy, ami kényelmes alvást biztosít, illetve az alsó részen került kialakításra egy kisebb leülős nappaliszerű rész, ami egy fotelből, több pakolós komódból áll. Az internet WIFI kapcsolaton keresztül megy és ha szeretnénk akkor TV-t is nézhetünk közel 70 csatorna kínálatából, amely a fix rezsi díjban benne foglaltatik.

Az ingatlan összes ablakán és a bejárati ajtaján biztonsági vasrács védi a bérlők vagyontárgyait az éjszaka közepén, vagy amikor elmennek dolgozni/iskolába. Aki budapesti, az tudja, hogy a Ráday utca Budapest egyik legnívósabb presztízs utcája, ahol a közbiztonság több, mint jó, de a bérbeadó kifejezetten nagy erőket fordít a bérlők, és azok értéktárgyainak biztonságára, védelmére, itt mondjuk alaptalanul.

Az éjszakai tömegközlekedés is szintén pompás, hiszen a Kálvin tér vagy Boráros tér 5 perces sétatávolságra található, ahonnan számtalan éjszakai buszjárat közlekedik. Nappal pedig igénybe tudjuk venni a Kálvin téren a metrót is és a villamost, ami a kiskörúton közlekedik.

Ez a kiadó szoba teljesen bútorozott (galérián matrac, alsó szinten szekrények, komódok, TV). A gépesítettségben sincs hiány a Ráday utca 14-es albérletben, hiszen főzőlap, sütő, mikró, mosógép, kombi hűtő, mosogatógép, kávéfőző mind megtalálhatóak a lakásban.

Társbérlőkről azt kell tudni, hogy a 18 és a 35 év közötti korosztályú fiatalok lakják. Lakótársak rendszeretőek, magukra és környezetükre igényesek, közvetlenek, nem végül segítőkészek. Ezt a típust is szeretnénk továbbra is eme lakásban.

Amennyiben Ön szívesen megtekintené a szobát akkor keressen elérhetőségeink egyikén. Ha a jelenlegi bérlőnk a lakást, esetleg a szobát lelakta volna, kárt okozott volna, akkor ettől ne kezdjen el aggódni, hiszen a bérbeadó a Bérlő beköltözése előtt az ingatlant tökéletes állapotúra gyorsan visszaállítja.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!