Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Páva u. 37. – fszt. 1/A

Ingatlan típusa: Önálló lakásFürdő a lakásban: 1db
Lakás bérleti díja: 190.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Fix rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Lakáson belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Lakás hasznos alapterülete: kb. 20nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 180X200cm-es franciaágy

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Igényesen felújított és kialakított, teljeskörüen berendezett lakás várja bérlőit a Corvin negyedben! Ide gyakorlatilag csak be kell költözni!

A lehető legmodernebben kivitelezett 1 szobás albérlet ideális azon bérlők számára, akik szeretnének egy modern és csendes lakásban lakni központi helyen.

A lakás egy, valamint két személy részére bérelhető, így akár párok számára is kényelmes otthon lehet a mindennapokban, de frekventált elhelyezkedését tekintve a fiatalok, egyetemisták számára is ideális választás lehet. A lakással kapcsolatos díjak két bérlő esetében sem változnak!

A kiadó lakás a Páva utca elején az Üllői út felől a második sarkon van forgalmas, jól megközelíthető, de mégis csendes helyen. Kifejezetten ideális azoknak, akik nem szeretnek sokat utazni, de mégis kedvelik a nyugalmat emellett. A lakásba lépve a konyha és egyben étkező helységbe érkezünk, mely teljesen felszerelt és gépesített. Így megtalálható a sütő és főzőlapon felül az hűtőszekrény és a mosógép is.

A hálóban a kényelmes ágy mellett a legfontosabb bútorok találhatóak meg, a szórakozásról pedig modern tévé készülék gondoskodik.

Cégünk bérlői a legtöbb esetben 18-35 év közötti fiatalok, lányok és fiúk vegyesen. Fontos, hogy a bérlők kiválasztásánál kollégáink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a későbbiekben ne legyen konfliktus az albérlők viselkedése, kora, életstílusa, származása, kulturáltsága, életvitele miatt.

Kizárólag normális, megbízható, fiatal dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk, ezzel biztosítva mindenki számára a nyugodt körülményeket.

A modern, minden igényt kielégítően és ízlésesen felújított lakás azonnal költözhető és alapvetően jól felszerelt és bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény, íróasztal, forgószék), illetve teljesen gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép, mikro) is. A lakásban WIFI kapcsolaton keresztül érhetjük el a villámgyors internetet, illetve a fix rezsi költségben a kábel TV díja is benne van.

Közlekedési szempontból a lakás igencsak jó helyen található: pár perc sétára található a Ferenc körúttól, de az Üllői út is mindösszesen egy sarokra van! Így akár villamossal, akár metróval, vagy busszal bárhová percek alatt juthatunk el.

A kiadó lakás a képeken látható állapotban várja a bérlőket, ezt kollégáink garantálják minden esetben! Nálunk nem kell attól tartania, hogy a korábbi bérlő az albérletet leamortizálta, lelakta, mivel szobáinkat és lakásainkat folyamatosan karbantartjuk és gondosan ügyelünk állapotukra.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!