Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Pasaréti út 129.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 120.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Hűtő, Gázlap, TV, Mikró, Sütő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 2. kerületében a Hűvösvölgyi úttól nem messze található Pasaréti úton fekvő 3 szintes társasházi lakásomban megüresedett egy 15 nm-es fiatalosan berendezett hálószoba.

Ez az emeleti ingatlan egy folyamatosan karbantartott albérlet, ahol a fiatalos megjelenés mellett az otthonosságot is fontosnak tartottuk. A kerület leginkább a zöld területeiről híres, amely ebben az utcában is jelent van. A környék biztonságos, barátságos lakókkal rendelkezik.

Az épület aljában ugyan egy söröző található, de ez nem befolyásolja a nyugodt esti pihenést nyitva tartásának köszönhetően. Mivel az ingatlan a második emeleten található, így ablakai rengeteg fényt engednek be, melynek köszönhetően a lakás berendezése alkalmával bátrabban variálhattunk a színekkel. Próbáltuk szem előtt tartani könnyen kezelhetőségüket, praktikus elrendezésüket.

Az ingatlan minden egyes helyisége bútorozott, berendezett, melyek megbeszélést követve igény esetén variálhatóak. AZ albérlet jelenlegi bérlője aki egy 24 éves diák hölgy, aki párokkal is szívesen osztozna a helyiségeken, így akár 2 fő is költözhet.

A szoba előző bérlője kiköltözését követően a kötelező tisztasági festést elvégeztük, így szerződéskötést követően azonnal birtokba vehető. Első sorban káros szenvedélyektől mentes, kisállattal nem rendelkező párok vagy egyedülállók jelentkezését várjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!