Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Marót u. 33. – fszt. 5. – Önálló lakás

Ingatlan típusa: Önálló lakásFürdő a lakásban: 1db
Lakás bérleti díja: 180.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Fix rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásLakás helységei: hálószoba, konyha, fürdő
Lakáson belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Lakás hasznos alapterülete: kb. 30nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, 2db TV
Saját fürdő, WC.Ágy típusa: 160X200cm-es matrac

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Elegánsan újjávarázsolt és teljesen berendezett otthon várja új lakóit Kossuthfalva városrészében! Ide gyakorlatilag csak a személyes holmijaidat kell magaddal hoznod, minden másra gondoltunk!

Ez a teljesen berendezett, egy szobás albérlet a tökéletes választás modern életstílust kedvelő egyének vagy párok számára, akik a nyüzsgő főváros csendes zónájában szeretnének élni.

A lakás, amely akár egy, akár két fő részére is bérelhető, Marót utca csendes, mégis könnyen megközelíthető részén helyezkedik el, közel a Nagysándor József utcához és a Mártírok útjához, ahol számos buszmegálló kínál gyors és egyszerű közlekedést.

Az albérlet gondosan kialakított konyhával és étkezővel vár, amely minden modern kényelmet biztosít, beleértve a sütőt, főzőlapot, hűtőszekrényt és mosógépet. A hálószoba nem csak egy kényelmes ágyat, de a nélkülözhetetlen bútorokat és egy modern TV-t is tartalmaz, így az otthoni kikapcsolódás is garantált. A lakás mindemellett csendes helyen található, így a nyugalom és a kényelem mellett a jó közlekedés is biztosított, ami különösen azoknak ideális, akik nem szeretnek sokat utazni, de értékelik a városi élet nyújtotta lehetőségeket. A rezsiköltségek két személy esetén sem változnak, így a költséghatékonyság is adott, valamint az energetikai korszerűsítést is elvégzett a lakás esetében.

Cégünk bérlői a legtöbb esetben 18-35 év közötti fiatalok, lányok és fiúk vegyesen. Fontos, hogy a bérlők kiválasztásánál kollégáink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a későbbiekben ne legyen konfliktus az albérlők viselkedése, kora, életstílusa, származása, kulturáltsága, életvitele miatt.

Kizárólag normális, megbízható, fiatal dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk, ezzel biztosítva mindenki számára a nyugodt körülményeket.

Ez a stílusosan és modernül felújított lakás készen áll a beköltözésre, minden szükséges bútorral és háztartási géppel ellátva, beleértve egy franciaágyat, komódokat, televíziót, szekrényt, íróasztalt és forgószéket, valamint főzőlapot, sütőt, hűtőszekrényt, mosógépet és mikrohullámú sütőt. A lakás gyors WIFI kapcsolattal rendelkezik az internethez, és a fix rezsi költségek magukban foglalják a kábel TV előfizetését is, a változó – fogyasztás alapján fizetendő rezsi pedig a villanyt és a gázt. Az otthon minden részletében gondos tervezésű, hogy kényelmes és gondtalan életvitelt biztosítson az új lakóknak.

A kiadó lakás a képeken látható állapotban várja a bérlőket, ezt kollégáink garantálják minden esetben! Nálunk nem kell attól tartania, hogy a korábbi bérlő az albérletet leamortizálta, lelakta, mivel szobáinkat és lakásainkat folyamatosan karbantartjuk és gondosan ügyelünk állapotukra.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!