Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lónyay u. 36. – 3-as szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 160X200cm-es franciaágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Kiadó szoba Budapest 9. kerület körúton belüli részén a Boráros tér és a Kálvin tér között félúton a Lónyay utca 36-ban. A 6 emeletes, liftes gyönyörűen karbantartott társasház 6. emeletén egy minden igényt kielégítő, gyönyörűen felújított, 3 szobás nagyobb ingatlan várja Önt normális fiatalos lakóközösséggel, otthonos környezetben.

A Lónyay utca 36. szám alatt levő nagyobb ingatlan 3-as szobája, amit a képeken is most lát, kiválóan alkalmas lehet egy és két főnek is az albérleti díjak változása nélkül. A jelen szoba a társasház belső udvarára néz, így nem hallatszik be a belváros moraja. A lakótársak (társbérlők) magyar, 18-35 év közötti fiatalok, akik rendszeretőek, közvetlenek, segítőkészek és normális tanulói vagy munkaviszonyban állnak, rendes életvitelt élnek.

Ez a kiadó szoba designosan bútorozott (franciaágy, pakolós komódok, szekrény, íróasztal, forgószék és FULL HD LED TV). Alapesetben a lakás is gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép, kávéfőző, vízforraló, szendvicssütő, mikrohullámú sütő). A villámgyors internetet WIFI kapcsolattal lehet elérnie, de ha TV-zni támad kedve az is biztosított, ezen kiadó szoba fix rezsi díjában ez is benne foglaltatik, amely Budapest 9. kerületének egyik legfelkapottabb helyszínén találjuk.

Biztonság ügyében a nyílászárókon és a bejárati ajtón egy biztonsági vasrács védi meg a bérlő vagyontárgyait akkor is, ha éppen ügyfelünk elmegy dolgozni vagy tanulni az egyetemre.

Kálvin tér vagy Boráros tér 5 perces sétára van, ahol metróval vagy a 4-es 6-os villamossal bárhova könnyedén és zökkenőmentesen eljuthatunk.

Ha az ingatlan állapota idő közben a bérlő vagy egyéb más tényező miatt rontotta volna az összképet, akkor mi azt vissza állítjuk arra a színvonalra, amit a jelen weboldalunkon a képen is lát. Mi az új bérlő részére, ha a régi bérlő szerződése lejárt és károkozás történt, akkor is tökéletes állapotban adjuk át a szobát és alapvetően az egész ingatlant, így a lakás nem amortizálódik le és tudjuk tartani ezen kifogástalan minőségű állapotot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!