Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Liliom u. 50. – 3-as szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 2db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC a lakásban: 2db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: belső
Szoba hasznos alapterülete: kb. 21 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 160X200cm-es franciaágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Gyönyörű galériás nagyobb kiadó szoba Budapest egyetemek közeli részein a 9. kerület, Liliom utca 50. szám alatti nagyobb, 3 különnyíló szobás 1. emeleti felújított ingatlanban. Központi frekventált elhelyezkedése miatt fiataloknak, diákoknak ajánljuk leginkább, amelyet akár két fő is kivehet ugyanezen az albérleti díjon.

A Liliom u. 50. számú ingatlan 3-as számú szobája egy nagyobb galériás szoba, ahol alul a leülős nappali rész, felül pedig a fekvős hálórész került kialakításra. A konyha és fürdő közös használatú terület a többi lakótárssal.

A 9. kerület körúttal párhuzamos mellékutcájában található a Liliom utca 50, ahonnan a Corvin negyed metrómegálló és a 4-es 6-os villamos megállója is maximum 5 perces sétával megtehető. Éjszakai közlekedése is kiváló a helynek.

Társbérlők fiatal, 18 – 35 év között lányok és fiúk vegyesen. A lakótársak kiválasztásánál fontos szempont, hogy ne legyen különösebb konfliktus az albérlők  kora, stílusa, származása, viselkedése és életvitele miatt, nemzetiségi-külföldi személyekkel a rosszabb tapasztalatunk miatt nem sűrűn szerződünk.

A maximálisan felszerelt ingatlant biztonsági vasrács védi a betolakodóktól, bár a környék Budapest egyik legjobb és legbiztonságosabb helyszíne. Az ingatlan bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény), illetve a konyha tökéletesen, minden igényt kielégítően gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép, kávéfőző, mikró). Az albérleti díjban benne van a gyors internet és a kábel TV szolgáltatás is, amelyet a bérlő korlátlanul használhat.

A Ferenc körúttól 3 perces sétára található lakástól metróval és a 4-es 6-os villamossal is minden további gond nélkül gyorsan eljuthatunk a városon belül bárhova.

A szoba és lakás minőségét minden esetben szigorúan megtartjuk, óvjuk oly módon, hogy amennyiben amortizáció vagy bérlői károkozás lett volna a bérleti jogviszonya alatt, úgy azt minden esetben helyere állítjuk az új bérlő részére.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!