• +36 20 56 18 222
  • 1093, Budapest, Lónyay u. 47.
  • Ügyfélszolgálat: H - V: 08.00 - 20.00

Budapest Liliom u. 50. – 1-es szoba kiadó

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 2db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC a lakásban: 2db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: belső
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: van saját fürdője,WC-jeÁgy típusa: 160X200cm-es franciaágy

Rövid leírás az ingatlanról:

Gyönyörű saját fürdős/WC-s kiadó szoba Budapest egyetemek közeli részein a 9. kerület, Liliom utca 50. szám alatti nagyobb, 3 különnyíló szobás 1. emeleti felújított ingatlanban. Központi frekventált elhelyezkedése miatt fiataloknak, diákoknak ajánljuk leginkább, amelyet akár két fő is kivehet ugyanezen az albérleti díjon.

A Liliom u. 50. számú ingatlan 1-es számú szobája egy kisebb, de annál otthonosabb szoba, ahol alul a leülős nappali rész, felül pedig a fekvős hálórész került kialakításra.

A 9. kerület körúttal párhuzamos mellékutcájában található a Liliom utca 50, ahonnan a Corvin negyed metrómegálló és a 4-es 6-os villamos megállója is maximum 5 perces sétával megtehető. Éjszakai közlekedése is kiváló a helynek.

Társbérlők fiatal, 18 – 35 év között lányok és fiúk vegyesen. A lakótársak kiválasztásánál fontos szempont, hogy ne legyen különösebb konfliktus az albérlők  kora, stílusa, származása, viselkedése és életvitele miatt, nemzetiségi-külföldi személyekkel a rosszabb tapasztalatunk miatt nem sűrűn szerződünk.

A maximálisan felszerelt ingatlant biztonsági vasrács védi a betolakodóktól, bár a környék Budapest egyik legjobb és legbiztonságosabb helyszíne. Az ingatlan bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény), illetve a konyha tökéletesen, minden igényt kielégítően gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép, kávéfőző, mikró). Az albérleti díjban benne van a gyors internet és a kábel TV szolgáltatás is, amelyet a bérlő korlátlanul használhat.

A Ferenc körúttól 3 perces sétára található lakástól metróval és a 4-es 6-os villamossal is minden további gond nélkül gyorsan eljuthatunk a városon belül bárhova.

A szoba és lakás minőségét minden esetben szigorúan megtartjuk, óvjuk oly módon, hogy amennyiben amortizáció vagy bérlői károkozás lett volna a bérleti jogviszonya alatt, úgy azt minden esetben helyere állítjuk az új bérlő részére.