Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kiss József u. 11/A. – 3-as szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 115.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: utcai
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat van.Ágy típusa: 160X200cm-es matrac

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Ezen galériás kiadó szoba Budapest 8. kerületének jó részén található, egy napfényes, felújított 4 szobás nagyobb lakásban, a Blaha Lujza tértől és a József körúttól egy percre gyalog a Kiss József utca 11/A. számú lakásban, ami nem keverendő össze a másik Kiss József u. 11.-es 3 szobás lakással.

A Kiss József utca 11/A. számú ingatlan 3-as számú kiadó szobája akár két fő részére is tökéletesen megfelelő, hatalmas hasznos alapterülete révén.

2 fő részére is elegendően bútorozott (160-as matrac a galérián, íróasztal, kinyitható kanapéágy, komódok, forgószék, dohányzóasztal, Full HD LED TV). Ebben a lakásban is maximális gépesítettség van, tehát sütő, főzőlap, mosógép, kávéfőző, mikrohullámú sütő és mosogatógép.

Eme designos lakásban 18 és 35 év közötti fiatalok laknak jelenleg fiúk és lányok vegyesen. A társbérlő szomszédok magyar, válogatott segítőkész, kommunikatív, rugalmas jó fej személyek, akik, már laktak társbérletben és normális életvitelt folytatnak.

Lakásunkban mindenképpen megtartjuk a képeken is látható minőséget, így ha idő közben kárt okoz egyik másik bérlő, vagy a szobáját leharcolja, akkor azt az új bérlő részére, aki fog majd beköltözni, helyreállítjuk ezzel megakadályozva az amortizációt. Ezen lépésünkkel és odafigyelésünkkel kiváló albérleti szolgáltatásunkat a soron következő új bérlő is tudja majd élvezni.

Nem mintha kellene, de biztos, ami biztos alapon a lakás ablakán, bejárati ajtaján  vasrács védi a bérlőket és azok értéktárgyait, vagyonát. A közbiztonság ezen a helyszínen több, mint tökéletes, így ettől nem kell tartani, de sokan szeretik a biztonságot.

A 4-es 6-os villamos és a Blaha adja azt a tökéletes tömegközlekedést, aminél jobb nem is kellhet. Minden 10-15 perces távolságra található bármerre is indulunk. Éjszakai közlekedés szempontjából is kifogástalan a környék, mert a körúton közlekedik az összes lényeges éjszakai busz. Figyelem ez nem a 8. kerület külső rosszabb környéke, érdemes megnézni!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!