Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kiss József u. 11. – 3-as szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: utcai
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat van.Ágy típusa: 160X200cm-es matrac

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Trendi hatalmas galériás kiadó szoba Budapest 8. kerületének jobb részén, egy trendi, designos 3 szobás nagyobb lakásban, a Blahától és körúttól gyalogosan 1 percre a Kiss József utca 11. számban.

A Kiss József utca 11. számú ingatlan 3-as számú kiadó szobája akár két fő részére is tökéletesen megfelelő, hatalmas a szoba, ráadásul galériás is.

Teljesen bútorozott és felszerelt (kétszemélyes matrac a galérián, íróasztal, kinyitható kanapéágy, pakolós komódok, forgószék, dohányzóasztal, TV). A gépesítettség is FULL EXTRÁS, hiszen sütő, főzőlap, mosógép, kávéfőző, mikró és mosogatógép is megtalálható a lakásban, így a felsőbb körökből érkező személyek igényeit is teljesen kielégíti.

A hihetetlenül szép és fiatalos lakásban 18-35 év közötti vegyes nemű fiatalok vannak, akik nagyobb része dolgozik, kisebb része még tanul és dolgozik. A lakótársakról tudni illik, hogy magyarok, segítőkészek-közvetlenek, jól alkalmazkodnak, már laktak társbérletben és életvitelük hagyományos, normális. Új bérlő keresésénél szintén ezt szeretnénk erőltetni.

A bérleményben szeretnénk megtartani a kiváló, képeken is látható tökéletes minőséget és az ingatlant nem hagyjuk leamortizálódni. Ha bármely bérlő a lakást, vagy a szobáját „lelakja” és kárt okoz akkor ettől, mint új bérlőnek nem kell aggódnunk, hiszen mi ezt egy két nap alatt profi csapatunkkal helyreállítjuk a normál állapotra, hogy a minőséget és kiváló szolgáltatásunkat a következő új bérlő is élvezhesse.

A lakás ablakán és a bejárati ajtaján biztonsági vasrács védi a bérlők érdekeit, pénzét és eszközeit az esetleges betörők ellen, de a közbiztonság ezen környéken több, mint tökéletes, így ettől nem kell tartanunk, pusztán a bérbeadó mindent megtesz a tökéletes albérlet szolgáltatás ügyében.

A 4-es 6-os villamos megállójához, és a Blaha Lujza téri metrómegállóhoz történő 1 perces sétájával Ön is Budapest földrajzi közepén lehet a belvárosban, ahonnan minden egyetem, főiskola és tömegközlekedési belvárosi csomópont 15 percen belül elérhető. Éjszakai közlekedése is szintén hibátlan a helyszínnek, a körúton közlekedik az összes fontos éjszakai buszjárat. Figyelem ez nem a 8. kerület külső rosszabb környéke!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!