Típus: Saját hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kisfaludy u. 21/a. – Önálló lakás

Ingatlan típusa: Önálló lakásLift: Van
Lakás bérleti díja: 200.000 Ft/hóFürdő, WC: 1 db
Fix rezsi díja: 20.000 FtNyílászárók: új, műanyag
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításBelmagasság: 3 m feletti
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásDesign: modern
Elrendezés: konyha – fürdő – hálószobaFűtés: cirkóval, radiátoros fűtés
Emelet: FöldszintSzobai ablakok nézete: belső udvarra

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A kiadó lakás a Kisfaludy utcában található kar nyújtásnyira a forgalmasabb részektől jól megközelíthető, de mégis csendes helyen található. Ideális választás, ha nem szeretne sok időt tölteni az utazással, de mégis szeretne nyugalmas helyen lakni. A lakásba lépve a konyha és egyben étkező helységbe érkezünk, mely teljesen felszerelt és gépesített. Így megtalálható a sütő és főzőlapon felül az hűtőszekrény és mikró is. A hálóban a kényelmes ágy mellett a legfontosabb bútorok találhatóak meg, a szórakozásról pedig modern tévé készülék gondoskodik.

Cégünk bérlői a legtöbb esetben 18-35 év közötti fiatalok, lányok és fiúk vegyesen. Fontos, hogy a bérlők kiválasztásánál kollégáink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a későbbiekben ne legyen konfliktus az albérlők viselkedése, kora, életstílusa, származása, kulturáltsága, életvitele miatt.

Kizárólag normális, megbízható, fiatal dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk, ezzel biztosítva mindenki számára a nyugodt körülményeket.

A modern, minden igényt kielégítően és ízlésesen felújított albérlet azonnal költözhető és alapvetően jól felszerelt és bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény, íróasztal, forgószék), illetve teljesen gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép) is. A lakásban WIFI kapcsolaton keresztül érhetjük el a villámgyors internetet, illetve a fix rezsi költségben a kábel TV díja is benne van.
Közlekedési szempontból a lakás igencsak jó helyen található: pár perc sétára található a József körúttól, de igen közel van az Üllői út is, ahonnan metróval gyorsan eljuthatunk bárhova.

A kiadó lakástól 2 percre gyalog a Corvin metrómegállónál találjuk magunkat, illetve 3-5 percre találhatóak gyalogosan a 4-es 6-os villamos megállója, amivel bárhova a belvárosban 10-15 perc alatt eljuthatunk, minden egy karnyújtásnyira van. Éjszakai járatok is 3-5 perces közelségben a Corvinnál. Valamennyi budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető.

A kiadó lakás a képeken látható állapotban várja a bérlőket, ezt kollégáink garantálják minden esetben! Nálunk nem kell attól tartania, hogy a korábbi bérlő az albérletet leamortizálta, lelakta, mivel szobáinkat és lakásainkat folyamatosan karbantartjuk és gondosan ügyelünk állapotukra.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!