Típus: Saját hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kisfaludy u. 21. – 3. szoba

Ingatlan típusa: saját fürdős lakrészSzoba hasznos alapterülete: kb. 15 nm
Szoba bérleti díja: 135.000 Ft/hóSaját fürdő, WC: közös használatú fürdő, WC
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: maximum 2 fő.Szobai ablak nézete: világítóudvarra
2 fő esetében emelkedik az ár? Nem.Felszereltség: komódok, íróasztal, TV
Ágy típusa: 160X200cm-es ágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kiadó szobánk Budapest 8. kerületének egyik legjobb részén a Corvin köztől karnyújtásnyira található frissen, ízlésesen felújított teljesen berendezett formában. Az összesen 3 szobás lakás felújítása során kifejezetten az volt a célunk, hogy modern és minden igényt kielégítő albérletként kínálhassuk az érdeklődőink számára. Ennek érdekében a teljesen bebútoroztuk és gépesítettük, hogy a jövőbeli lakónak minden rendelkezésére állhasson és csak be kelljen költözni!

Akár két személy részére is ideális lehet, ebből adódóan párok számára is ideális a kialakítása, de a frekventált elhelyezkedését tekintve a fiatalok, egyetemisták számára is ideális választás lehet.

A fürdő és WC saját használatú a 3. szoba tekintetében, így mindössze a konyha, ami közös használatú terület a többi társbérlővel együtt

A lakótársak a többi szoba esetében 18-35 év közötti magyar fiatalok, lányok és fiúk vegyesen. Fontos, hogy a bérlők kiválasztásánál kollégáink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a későbbiekben ne legyen konfliktus az albérlők viselkedése, kora, életstílusa, származása, kulturáltsága, életvitele miatt.

Az ingatlantól 2 percre gyalog a Corvin metrómegállónál találjuk magunkat, illetve 3-5 percre találhatóak gyalogosan a 4-es 6-os villamos megállója, amivel bárhova a belvárosban 10-15 perc alatt eljuthatunk, minden egy karnyújtásnyira van. Éjszakai járatok is 3-5 perces közelségben a Corvinnál. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.

A modern, minden igényt kielégítően és ízlésesen felújított albérlet azonnal költözhető és alapvetően jól felszerelt és bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény, íróasztal, forgószék), illetve teljesen gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép) is. Az új műanyag bejárati ajtó és műanyag ablakok miatt a fűtési költsége is igen alacsony. Az ingatlanban kábel TV szolgáltatás és 50-100 Mbit/sec internet van WIFI-ről, ami szintén a fix rezsi költségben benne foglaltatik a teljes víz, gáz, villanyfogyasztással, csatorna, fűtés, szemétszállítás, közös költséggel együtt.

A kiadó lakás a képeken látható állapotban várja a bérlőket, ezt kollégáink garantálják minden esetben! Nálunk nem kell attól tartania, hogy a korábbi bérlő az albérletet leamortizálta, lelakta, mivel szobáinkat és lakásainkat folyamatosan karbantartjuk és gondosan ügyelünk állapotukra.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!