Típus: Saját hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Király u. 91. – Önálló lakás

Ingatlan típusa: Önálló lakásLift: –
Lakás bérleti díja: 200.000 Ft/hóFürdő, WC: 1 db
Fix rezsi díja: 20.000 FtNyílászárók: új, műanyag
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításBelmagasság: 3 m feletti
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásDesign: modern
Elrendezés: konyha – fürdő – hálószobaFűtés: cirkóval, radiátoros fűtés
Hasznos alapterület: 35m2Szobai ablakok nézete: belső udvarra

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest egyik legfrekventáltabb és legjobb részén kiadó lakás teljeskörűen felújított és ízlésesen berendezett formában. Ideális választás, ha mindenhova hamar szeretnél odaérni, mivel innen pár sarokra érhető el az Oktogon, a körút, az Andrássy út. Így a gyors közlekedés garantált! Valamint, mivel a környék tele van boltokkal, vendéglátóhelyekkel, így bármire is van szükséges egész biztosan nem kell messzire menned. Mégis a belső udvari ablak nézetei miatt a gyorsan megközelíthető lakásunk csendes, így a pihenési lehetőség is garantált!

A lakás teljeskörűen be van rendezve és mindennel el van látva, amire szükséged lehet a mindennapokban, így csak költöznöd kell. 35nm területe áll egy konyhából, melyben megtalálható sütő, főzőlap, mikró, hűtő mellett helyet kapott a mosógép is. Áll egy hálószobából, mely galériás kialakítású és természetesen tévével, valamint bútorokkal szerelt a kényelmes matrac mellett. Valamint áll egy zuhanyzós fürdőből, melyben a wc is helyet kapott. A lakás fűtése gázcirkóval és radiátorokkal történik, korszerű és hatékony energetikai kiviteléből adódóan a rezsi alacsony.

A lakás tervezése és kialakítása során a célunk az volt, hogy egy praktikus és kényelmes otthon lehessen akár párok számára is! Frekventált elhelyezkedése miatt az egyetemisták és felső oktatásban résztvevők számára is tökéletes választás. Tehát, akár egy, akár két fő számára is ideális albérlet.

Cégünk bérlői a legtöbb esetben 18-35 év közötti fiatalok, lányok és fiúk vegyesen. Fontos, hogy a bérlők kiválasztásánál kollégáink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a későbbiekben ne legyen konfliktus az albérlők viselkedése, kora, életstílusa, származása, kulturáltsága, életvitele miatt.

Kizárólag normális, megbízható, fiatal dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk, ezzel biztosítva mindenki számára a nyugodt körülményeket.

A modern, minden igényt kielégítően és ízlésesen felújított albérlet azonnal költözhető és alapvetően jól felszerelt és bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény, íróasztal, forgószék), illetve teljesen gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép) is. A lakásban WIFI kapcsolaton keresztül érhetjük el a villámgyors internetet, illetve a fix rezsi költségben a kábel TV díja is benne van.

A kiadó lakásunk a képeken látható állapotban várja a bérlőket, ezt kollégáink garantálják minden esetben! Nálunk nem kell attól tartani, hogy a korábbi bérlő az albérletet leamortizálta, lelakta, mivel szobáinkat és lakásainkat folyamatosan karbantartjuk és gondosan ügyelünk állapotukra.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!