Típus: Saját hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Király u. 91. – 2. szoba

 

Ingatlan típusa: külön nyíló zárható szobaSzoba hasznos alapterülete: kb. 20 nm
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóSaját fürdő, WC: közös használatú fürdő, WC
Fix rezsi díja: 15.000 FtFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításKözös használatú területek: konyha, fürdő
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásSzobai ablak nézete: utcai nézetű
Szobán belüli férőhely: maximum 2 fő.Felszereltség: komódok, íróasztal, TV
2 fő esetében emelkedik az ár? Nem.Ágy típusa: 160X200cm-es matrac

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kiadó szobánk Budapest egyik legfrekventáltabb és legjobb részén található összesen 4 szobás lakásunk 2. szobája, mely teljeskörűen felújított és ízlésesen berendezett formában várja bérlőit! Ideális választás, ha nincs kedved sokat utazni, mivel innen tényleg bármit elérsz egy karnyújtásnyira! Innen pár sarokra érhető el az Oktogon, a körút, az Andrássy út, ezért a gyors közlekedés garantált! Valamint, mivel a környék tele van boltokkal, vendéglátóhelyekkel, így bármire is van szükséges egész biztosan nem kell messzire menned.

Az albérlet teljeskörűen be van rendezve és mindennel el van látva, amire szükséged lehet a mindennapokban, így csak költöznöd kell. A lakás fűtése gázcirkóval és radiátorokkal történik, korszerű és hatékony energetikai kiviteléből adódóan a rezsi alacsony. Az albérletbe lépve a konyhába érkezünk, melyben megtalálható sütő, főzőlap, mikró, hűtő mellett helyet kapott a mosógép is. A konyha mellett közös terület még a fürdő és a wc, mely szintén teljesen új és korszerűen kialakított. Saját terület a zárható hálószoba, mely galériás kialakítású és természetesen tévével, valamint bútorokkal szerelt a kényelmes matrac mellett.

A szobák és lakás tervezése és kialakítása során a célunk az volt, hogy egy praktikus és kényelmes otthon lehessen akár párok számára is! Frekventált elhelyezkedése miatt az egyetemisták és felső oktatásban résztvevők számára is tökéletes választás. Tehát, akár egy, akár két fő számára is ideális albérlet lehet a kiadó szobánk!

Cégünk bérlői a legtöbb esetben 18-35 év közötti fiatalok, lányok és fiúk vegyesen. Fontos, hogy a bérlők kiválasztásánál kollégáink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a későbbiekben ne legyen konfliktus az albérlők viselkedése, kora, életstílusa, származása, kulturáltsága, életvitele miatt.

Kizárólag normális, megbízható, fiatal dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk, ezzel biztosítva mindenki számára a nyugodt körülményeket.

A modern, minden igényt kielégítően és ízlésesen felújított albérlet azonnal költözhető és alapvetően jól felszerelt és bútorozott (franciaágy, komódok, TV, szekrény, íróasztal, forgószék), illetve teljesen gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép) is. A lakásban WIFI kapcsolaton keresztül érhetjük el a villámgyors internetet, illetve a fix rezsi költségben a kábel TV díja is benne van.

A kiadó szobánk a képeken látható állapotban várja a bérlőket, ezt kollégáink garantálják minden esetben! Nálunk nem kell attól tartani, hogy a korábbi bérlő az albérletet leamortizálta, lelakta, mivel szobáinkat és lakásainkat folyamatosan karbantartjuk és gondosan ügyelünk állapotukra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!