Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kertész utca 31.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Költség költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Mikró, hűtő, gázlap, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 7. kerületében az Erzsébet körúttól 2 perc sétára található rendszeresen karbantartott társasházban 2 Fő részére szoba kiadó.

Közlekedés szempontjából az Erzsébet körút közelsége nagy segítség hiszen, így villamos, metró és busz járatok között lehet választani. A Keleti pályaudvar három utca, mint ahogy a Szent Rókus Korház is, illetve az Oktogon. A környéken rengeteg sétáló utca van, melyeken teraszos kávézók, hangulatos éttermek állnak rendelkezésre. Az utca forgalma nyugalmas esti pihenést biztosít, hiszen az Erzsébet körút elvezeti a forgalom nagy részét.

A környező utcákban rengeteg üzlet, illetve rengeteg szórakozóhely található, így sem a napi bevásárláshoz, sem a kikapcsolódáshoz nem kell nagyobb utat megtenni. Az épület egy kapucsengővel, közös szeméttárolóval, udvarral, körfolyósóval rendelkező tömb, melyben nemrég lakásonként külön zárható tárolók is kialakításra kerültek. Az albérlethez jutást lépcsők biztosítják, de lift is rendelkezésre áll, így a harmadik emelet megközelítése nem jelent akadályt.

Az albérlet 70 nm, melyben a fürdőn és konyhán kell osztoznia az ott élőknek, akik jelenleg 1 Fő fiatalember, aki mellé keressük azt a párt, akik tudnak közösségben élni, környezetükre igényesek és kisállat nélkül költöznének. A bérelhető szoba akár azonnal költözhető, hiszen az előző bérlő kiköltözését követően a tisztasági festést elvégeztük.

A nagy 20 nm-es szoba ággyal, szekrénnyel, asztallal, székkel és kanapéval várja új lakóit.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!