Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kertész u. 29. – Önálló lakás

 

Ingatlan típusa: Önálló lakásFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 150.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
fix rezsi díja: 20.000 Ft/hóBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásLakás területek: konyha, háló, fürdő
Lakáson belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Lakás hasznos alapterülete: 24 nmFelszereltség: szekrények, TV
Saját fürdő, WC: igenÁgy típusa: 140X200-as franciaágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Gyönyörű önálló minigarzon egy vagy maximum két fő részére, Budapest belvárosánakbelső 7. kerületében, a Kertész u. 29. szám alatt.

A kisebb étkező konyhás + hálószobás kislakás a földszinten helyezkedik el egy 4 szintes felújított társasházban. A lakásban minden frissen felújított, illetve a lakás amortizációja ellen minden esetben visszaállítjuk az eredeti kifogástalan állapotot a következő bérlőnek is, ha ő mondjuk a lakást lelakta volna.

Az internet WIFI kapcsolaton keresztül megy és közel 70 csatorna kínálatából válogathatunk, amely a fix rezsi díjban benne foglaltatik.

Az ingatlan ablakán és a bejárati ajtaján biztonsági vasrács van, a bérbeadó odafigyel a bérlőkre, és értéktárgyainak biztonságára, védelmére, bár a közbiztonság a környéken tökéletes, ahogy a közlekedés nappal és éjjel is.

Ez a lakás minden igényt kiszolgáló módon bútorozott (kétszemélyes ágy, szekrények, komódok, TV). A gépesítettség sem gyenge pontja a bérleménynek, hiszen a Kertész u. 29-es albérletben főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, mosógép, kombi hűtőszekrény is természetesen megtalálhatóak.

Amennyiben Ön szívesen megtekintené a lakást, keressen nyugodtan a weboldalon feltüntetett elérhetőségeinken. Amennyiben a jelenlegi most ott lakó bérlőnk a lakást lelakta vagy esetleg bármilyen típusú károkozás történt volna, attól még ne menjen el a kedve, mert a bérbeadó az új Bérlő beköltözése előtt az ingatlant pik-pakk visszaállítja.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!