Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kertész u. 29. 3/A – 4-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 4db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC a lakásban: 4db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 11 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat van.Ágy típusa: 160X200cm-es ágy+matrac

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Nagyobb igényes kiadó szoba Budapest belvárosában a 7. kerületben, a Blahától és körúttól gyalogosan 3 percre a Kertész u. 29/a. szám alatti nagyobb hatszobás lakásban.

A képeken is látható 4-es számú kiadó szoba ideális választás egy, de akár két személy részére is, hiszen az albérleti szoba bérleti díja és fix rezsi költsége nem változik ekkor sem.

A lakótársak mindegyikét szűrők alapján válogatja össze munkatársunk. Jelenleg 18-35 év közötti dolgozó/diák személyek lakják a bérleményt fiúk és lányok vegyesen. A lakótársak mindegyike magyar, közvetlen, segítőkész, jól alkalmazkodó fiatal, akiknek az életvitele normális. A lakótárs keresésnél szintén ezt az irányvonalat szeretnénk.

A lakásban minden frissen felújított, amit szeretnénk megtartani a jövőben is, így az ingatlan amortizációja ellen védekezünk oly módon, hogy minden esetben visszaállítjuk az eredeti tökéletes állapotot a következő új bérlő számára is, ha ő tételezzük fel a szobáját vagy a lakást lelakta volna, így minden kedves ügyfelünknek minőségi albérlet szolgáltatást tudunk nyújtani.

Az internetet a bérlemény összes kiadó szobájában WIFI kapcsolaton keresztül oldottuk meg. A TV csatorna közel 70, így van módunk válogatni és jókat szórakozni este, ha fáradtan hazaértünk a munkából vagy iskolából. A lakás ablakán és a bejárati ajtaján biztonsági vasrács védi a bérlők vagyontárgyait és testi épségét esetleges betolakodók ellen, de a közbiztonság a környéken több, mint tökéletes, így ettől nem kell tartanunk.

A tömegközlekedés nem is lehetne ennél jobb hiszen a 4-es 6-os villamos, Blaha Lujza téri metrómegálló 3 perces sétatávolságra van a lakástól, amellyel a városban bárhol szinte 15 perc alatt ott tudunk lenni. Az összes Budapest belvárosi egyetem, főiskola 10 perces tömegközlekedéssel elérhető, ahogy szórakozás is, hiszen a bulinegyed kellős közepén van a lakás.

A Kertész u. 29-es ingatlan kiadó szobája teljesen bútorozott (kétszemélyes ágy, szekrények, komódok, íróasztal, forgószék, TV). A gépesítettségre sem lehet panaszunk, hiszen full extrás a bérlemény, minden megvan benne, ami csak kellhet: főzőlap, sütő, mikró, mosógép, mosogatógép, kombi hűtőszekrényből 2 db.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!