Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kecskeméti u. 9. – 3-as szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 160X200cm-es franciaágy

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Ezen hatalmas ablakokkal rendelkező két személy részére is alkalmas, napfényes kiadó szoba Budapest 5. kerületének sétáló utcájában a Kecskeméti utca 9.-ben található. Egyetem tér és Kálvin tér között fekvő, összesen 4 külön nyíló szobás ingatlanunk csendes, udvari nézetű.

A Kecskeméti u. 9. számú lakás 3-as szobája tökéletes választás lehet diákoknak, vagy dolgozó fiataloknak egyaránt, akár 2 személy is bérbe veheti jelen szobát az albérleti árak emelkedése nélkül. Ez a kiadó szoba teljesen felszerelt, bútorozott (ágy, pakolós komódok, szekrény, dohányzóasztal, íróasztal, TV) és a lakás is a teljesen gépesített (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, kávéfőző, mikrohullámú sütő). A gyors széles sávú internet és több mint 70 adó biztosítja a lakásban a szórakozást.

A lakás 3. emeleten van, udvari ablakainak köszönhetően semmilyen zaj nem hallatszik be. A lakást biztonsági vasrács védi az esetleges illetéktelen behatolók ellen.

Lakótársak ügyében a magyar 18-35 év közötti fiatalos korosztályt kell elképzelni, akik vegyesen lányok és fiúk. Csakis azon bérlőkkel kötünk bérleti szerződést, akik közvetlenek, alkalmazkodóképesek, rendszeretőek és normális életvitelt folytatnak (tanulnak vagy dolgoznak). Jelenleg is ilyen bérlők lakják/lakták a szobákat.

Kálvin tér metró csomópontja és a kiskörúton közlekedő villamos közeli megállója biztosítja azt számunkra a tömegközlekedés terén, hogy a városban szinte mindenhova 15 perc alatt el tudjon jutni a kedves ügyfelünk.

Ha Ön megtekintette az ingatlant, de idő közben a bérlő lelakta a szobáját vagy a lakás nem olyan állapotú, mint a képeken, akkor jó hírem van. Mi minden esetben vissza állítjuk a lakás és szobák minőségét, amit a weboldalunkon található képeken szemrevételez, hogy az új bérlő is élvezhesse a tökéletes állapotot, amelyet kínálunk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!