Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kecskeméti u. 9. – 1-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: maximum 1 fő.Szobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 90X200cm-es heverő

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Ezen gyönyörű napfényes kiadó szoba Budapest 5. kerületének sétáló utcájában a Kecskeméti utca 9.-ben található. Az Egyetem tér és Kálvin tér között levő, összesen 4 szobás ingatlan csendes udvari nézetű és a fiatalok összes igényét kielégíti.

A Kecskeméti u. 9. számú lakás 1-es szobája tökéletes választás lehet diáknak, vagy dolgozó fiatalnak egyaránt, hiszen a szoba teljesen felszerelt, bútorozott (ágy, pakolós komódok, szekrény, dohányzóasztal, TV) és a lakás is a legmesszebb menőkig gépesített, felszerelt (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, kávéfőző, mikrohullámú sütő). A gyors széles sávú internet és több mint 70 adó biztosítja a lakásban a szórakozást.

Az ingatlan 3. emeleti, napfényes és udvari ablakainak köszönhetően semmilyen zaj nem hallatszik be. A lakást biztonsági vasrács védi az esetleges illetéktelen behatolók ellen.

Lakótársak tekintetében a magyar 18-35 év közötti fiatalos korosztályt kell elképzelni, akik vegyesen lányok és fiúk. Kizárólag olyan bérlőkkel kötünk szerződést, akik közvetlenek, alkalmazkodóképesek, rendszeretőek és normális életvitelt folytatnak (tanulnak vagy dolgoznak). Jelenleg is ilyen bérlők lakják/lakták a szobákat.

A Kálvin tér metró csomópontja és a villamos biztosítja azt a tömegközlekedés terén, hogy a városban szinte mindenhova 15 perc alatt el tudjon jutni a kedves ügyfelünk.

Ha Ön megtekintette az ingatlant, de idő közben a bérlő lelakta a szobáját vagy a lakás nem olyan állapotú, mint a képeken, akkor jó hírem van. Mi minden esetben arra az állapotra állítjuk vissza a lakás és szobák minőségét, amit a weboldalunkon a képeken lát, hogy az új bérlő is élvezhesse a tökéletes minőséget, amelyet a Bérbeadó kínál.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!