Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - József krt. 69. 1/29. – 3-as szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 2db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC a lakásban: 2db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: max 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat van.Ágy típusa: 140X200cm-es ágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Fiatalos, akár két személynek is ideális, trendi kiadó szoba Budapest Corvin negyedénél egy felújított, 3 szobás, első emeleti dupla komfortos (két fürdő és WC) lakásban a József körút 69-ben, melynek az ablakai a csendes belső udvarra néz, a körút zaja egyáltalán nem hallatszik be.

A József körút 69. számban levő lakás 3-as szobája, amelyet a képeken is lát, egy teljesen felszerelt (TV, ágy, szekrény, komód) lakhatást biztosít hosszú távra bérlőjének, amelynek ár/érték aránya kiváló. A lakás alapvetően is egy luxus szinten felszerelt és gépesített (mosogatógép, mosógép, sütő, főzőlap, hűtőszekrény) kis ékszerdoboz, amivel maximálisan elégedett lesz.

Az albérleti díj és fix rezsi díj akkor sem emelkedik meg, ha két fő költözik a szobába. Éppen ezért javasoljuk fiatal pároknak, diáktársaknak.

A közlekedés kiváló, a lakásból kitéve a lábunk, máris a körúton vagyunk a 4-es 6-os villamosnál, illetve a Corvin negyed metrómegállónál. Ennél jobb nem is lehetne a tömegközlekedés, amely éjszaka is szintén kiváló a számos éjszakai buszjáratnak köszönhetően, ami a ház előtt tesz le.

18 és 35 év közötti diák – dolgozó lakótársak lakják a bérleményt jelenleg, akik kedvesek, segítőkészek, alkalmazkodóképesek és normális, hagyományosnak mondható életvitelt folytatnak. Hasonló kategóriás bérlő jelölteket is szeretnénk odavenni, ha megüresedik a szoba.

A bérlemény amortizációját megakadályozzuk azzal, hogy ha károkozás történik akkor azt a szerződés lejárata után helyreállítjuk a képeken látható minőségre, hogy az új bérlő is élvezhesse a szép lakásunk előnyeit.

Ablakokra és bejárati ajtóra vasrácsot szereltünk, de a közbiztonság itt több, mint jó. Mi ettől függetlenül fontosnak tartjuk a biztonságot és ügyfeleink vagyontárgyainak védelmét. Az internet a lakásban WIFI hálózaton hasít, több mint 70 csatorna közül pedig lehet válogatni, ha TV-zésre kerül majd sor az albérletben.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!