Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - József krt. 69. 1/29. – 1-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 2db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC a lakásban: 2db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: 1 főSzobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat van.Ágy típusa: 90X200cm-es ágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Rövid leírás az ingatlanról:

Fiatalos, egyszemélyes jellegű, trendi kiadó szoba Budapest Corvin negyedénél egy felújított, 3 szobás, első emeleti dupla komfortos (két fürdő és WC) lakásban a József körút 69-ben, melynek az ablakai a csendes belső udvarra néz, a körút zaja egyáltalán nem hallatszik be.

A József körút 69. számban levő lakás 1-es szobája, amelyet a képeken is lát, egy teljesen felszerelt (TV, ágy, szekrény, komód) lakhatást biztosít hosszú távra bérlőjének, amelynek ár/érték aránya kiváló. A lakás alapvetően is egy luxus szinten felszerelt és gépesített (mosogatógép, mosógép, sütő, főzőlap, hűtőszekrény) kis ékszerdoboz, amivel maximálisan elégedett lesz.

A közlekedés kiváló, a lakásból kitéve a lábunk, máris a körúton vagyunk a 4-es 6-os villamosnál, illetve a Corvin negyed metrómegállónál. Ennél jobb nem is lehetne a tömegközlekedés, amely éjszaka is szintén kiváló a számos éjszakai buszjáratnak köszönhetően, ami a ház előtt tesz le.

18 és 35 év közötti diák – dolgozó lakótársak lakják a bérleményt jelenleg, akik kedvesek, segítőkészek, alkalmazkodóképesek és normális, hagyományosnak mondható életvitelt folytatnak. Hasonló kategóriás bérlő jelölteket is szeretnénk odavenni, ha megüresedik a szoba.

A bérlemény amortizációját megakadályozzuk azzal, hogy ha károkozás történik akkor azt a szerződés lejárata után helyreállítjuk a képeken látható minőségre, hogy az új bérlő is élvezhesse a szép lakásunk előnyeit.

Ablakokra és bejárati ajtóra vasrácsot szereltünk, de a közbiztonság itt több, mint jó. Mi ettől függetlenül fontosnak tartjuk a biztonságot és ügyfeleink vagyontárgyainak védelmét. Az internet a lakásban WIFI hálózaton hasít, több mint 70 csatorna közül pedig lehet válogatni, ha TV-zésre kerül majd sor az albérletben.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!