• +36 20 56 18 222
  • 1093, Budapest, Lónyay u. 47.
  • Ügyfélszolgálat: H - V: 08.00 - 20.00

Budapest József krt. 66. – 4-es szoba kiadó

Ingatlan típusa: saját fürdős lakrészFürdő a lakásban: 2 db
Bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC a lakásban: 2 db
Fix rezsi díja: 29.000 Ft/hóBelmagasság: 4,7m
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: cirkó
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: 18 nmFelszereltség: TV, szekrények
Saját fürdő, WC: vanÁgy típusa: 180X200cm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Corvin mellett levő földszinten elhelyezkedő József krt. 66. számú, összesen 4 különnyíló szobás ingatlan 4-es kiadó saját fürdős lakrésze nagyobb, egy vagy két személy részére is kényelmes lakóhelyet biztosít. Leginkább fiataloknak javasoljuk, akik szeretik a nyüzsgést és a nagyobb tömegközlekedési csomópontokban szeretnének élni és nem szeretnének osztozkodni másokkal a fürdő és WC használaton.

A márvánnyal burkolt konyha teljes körűen felszerelt és gépesített. Megtalálható benne sütő, főzőlap, mosógép, mikró, kombi hűtőszekrényből 2 db, így a legmagasabb igényeket is kielégíti a lakás.

A lakótársak megbízható és igényes 18-35 év közötti fiatalok, mindenki normális életvitelt élő diák vagy diák/dolgozó személyek, vegyesen fiúk és lányok.

A folyamatosan fejlődő Corvin és mellett levő részei nagyon kiépült, Budapest egyik legbiztonságosabb és legfrekventáltabb része, hiszen itt találjuk meg a 4-es 6-os villamos megállóját, a 3-as metró megállóját, a Corvin Plázát is. Amennyiben éjjel érünk haza, úgy a körúton közlekedő tucatnyi éjjeli buszjáratokat is igénybe vehetjük.

Az ingatlanunk jelenlegi képeken látható állapotát amortizáció vagy  károkozás esetén azonnal helyreállítjuk, hogy az új lakó is ezt a tökéletes és hibátlan állapotot élvezhesse, mint aki előtte itt lakott. Saját szakembereinkkel mindent megcsinálunk és karbantartunk, ha bármi probléma adódna. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, úgy keressen meg a Kapcsolat menüpontban levő elérhetőségeink egyikén.