Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Saját hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - József krt. 66. – 3. szoba

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

A Corvin mellett levő földszinten elhelyezkedő József krt. 66. számú, összesen 4 különnyíló szobás ingatlan 3-as kiadó szobája nagyobb, egy vagy két személy részére is kényelmes lakóhelyet biztosít. Leginkább fiataloknak javasoljuk, akik szeretik a nyüzsgést és a nagyobb tömegközlekedési csomópontokban szeretnének élni.

A márvánnyal burkolt konyha teljes körűen felszerelt és gépesített. Megtalálható benne sütő, főzőlap, mosógép, mikró, kombi hűtőszekrényből 2 db, így a legmagasabb igényeket is kielégíti a lakás.

A lakótársak megbízható és igényes 18-35 év közötti fiatalok, mindenki normális életvitelt élő diák vagy diák/dolgozó személyek, vegyesen fiúk és lányok.

A folyamatosan fejlődő Corvin és mellett levő részei nagyon kiépült, Budapest egyik legbiztonságosabb és legfrekventáltabb része, hiszen itt találjuk meg a 4-es 6-os villamos megállóját, a 3-as metró megállóját, a Corvin Plázát is. Amennyiben éjjel érünk haza, úgy a körúton közlekedő tucatnyi éjjeli buszjáratokat is igénybe vehetjük.

Az ingatlanunk jelenlegi képeken látható állapotát amortizáció vagy  károkozás esetén azonnal helyreállítjuk, hogy az új lakó is ezt a tökéletes és hibátlan állapotot élvezhesse, mint aki előtte itt lakott. Saját szakembereinkkel mindent megcsinálunk és karbantartunk, ha bármi probléma adódna. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, úgy keressen meg a Kapcsolat menüpontban levő elérhetőségeink egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!