Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Gyöngyház u. 3. – 2. szoba

 

Ingatlan típusa: Zárható szobaLift: Van
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóFürdő, WC: 1 db
Rezsi díja: mérőóra szerintNyílászárók: új, műanyag
Fix rezsibe tartozik: –Belmagasság: 3 m feletti
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztás, közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításDesign: modern
Elrendezés: Konyha étkező + 2 hálószobaFűtés: cirkóval, radiátoros
Emelet: FöldszintSzobai ablakok nézete: udvari

Rezsi díj:

    • Tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát fogyasztás alapján számolva fizetendő.

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Igényes és otthonos kislakás kiadó Újlipótvárosban a Westend City Center, Nyugati tér közvetlen közelében. Budapest 6. kerületének központi részén a Nyugati pályaudvarnál, mégis csendes forgalomtól mentesebb mellékutcájában, a Gyöngyház utcában helyezkedik el. Eme gyönyörű étkezőkonyhás + 2 különnyíló hálós lakás a belsőépítészek által tervezett igazi kis ékszerdoboz Budapest belvárosi régiójában. A Gyöngyház u. 3-as ingatlan ablakai a belső udvarra néznek, emiatt a lakás, igazán csendes a nyüzsgő belvárosi hangulat ellenére. A társasházban több fa és zöld is van, csendes, békés és nyugodt. A szomszédok is normálisak, kedvesek és segítőkészek.

A lakás rezsije igen alacsony, hiszen az összes nyílászáró és bejárati ajtó új műanyag, kiválóan szigetelő nyílászáró típusra lett cserélve. A biztonságról minden ablakon és az ajtón is vasrács őrzi a bérlők álmát, hozzáteszem alaptalanul, hiszen ez Budapest egyik legbiztonságosabb környéke. A lakás falazata tégla, a társasház  kívülről le van 10 cm-es dryvittal szigetelve, ami még tovább csökkenti a rezsi díjakat. A 3 szintes gyönyörűen karbantartott épületben, a szomszédok tehetősek, normálisak, közvetlenek. Az ingatlanba minőségi burkolatok kerültek. A lakás teljesen bútorozott és gépesített, ahogy a képeken is látható.

A lakás nem 10 éves állapotot tükröz. Amennyiben a jelenlegi bérlő a falat összemaszatolta, kárt okozott a lakásban, azt mi helyreállítjuk és az új bérlő számára kiváló állapotban adjuk át a lakást. A fűtésről korszerű és biztonságos kondenzációs belső égésterű gázkazán gondoskodik. Az internet gyors és stabil.

A környék Budapest egyik legbiztonságosabb és legfrekventáltabb környékét képviseli, tömegközlekedés szempontjából is kiváló, hiszen nappal és éjszaka is 3 perc séta távolságra vagyunk a metrótól, 4-es 6-os villamostól és a Nyugati pályaudvar vonatjaitól.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!